Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zouma en son Chelsea'de değil miydi? Nasıl gelecek o herif daha gencecik bir oyuncu. Neden gelsin?
Kiralik olarak gönderiliyor nedense. Ben de anlamadım Conte'yi. Zaten 20 tane takım almak istermiş diye haberler vardı.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Son düzenleme:
stoke cityle uzun süredir süren pazarlıkların sonuçlanması ve imbulanın kiralanması bekleniyor(ntvspor)

İmbulanın yanınada Vainqueuru al ligde kimse yıkamaz bu 2liyi.

İmbula
Vainqueur
Feghouli
Strinic

olacak zannedersem. Yedek forvette Türk olur

imbulanın instagrama az baskın yapın arkidaşlar

Son düzenleme:
Stoke city Kabul etmeden bu is olmaz

Torino'nun reddedilen teklifini unutmamak lazim

Belli ki henuz biten bir durum yok

Transferi 3 m € fiyata bitecekse Vainqueur de gelsin

İmbula-Vainqueur çok iyi olur. İmbula kadar iyi top taşıyamasa da Vainqueur'da o konuda bizim diğer kalaslardan iyi

Hem de karakter ve direnç katar takıma savunma olarakta level atlarız. Savunma konusu sadece stoperlerden ibaret değil sonuçta orta sahalar bu yüzden çok önemli

Takımın hem hücumda hem savunmada neler yapabileceğini bence orta saha kurgusu cevaplıyor. Her mevki önemli tabii ki ama en önemlisi orta saha

İmbula-Vainquer ikilisi Atiba'nın bu kadar iş yaptığı bu ligin içinden geçer.

ImbulaWolfsburg.gif

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Strinic
Transfer - Imbula
Feghouli - Belhanda - Transfer
Gomis​

Birkaç gündür gelişmeleri yakından takip edemedim Semihin ardından Cenkte resmen gitti mi?

Bu arada 4 tane yabancı bek çok lüks olur sol beke biri alınacaksa Carole şutlayıp Aziz Behich yada Emre Taşdemiri takas yöntemiyle almak lazım

imbula feg ve üstüne vain.
konusun bakalim satilmis medya, kacmaya magara ararlar.

Imbula Feghouli gibi servis ediliyor. Bizim taraftar niye böyle naif oldu geçmiş seneler ya? Yanılmıyorsam son günler Emre Saykal denilen üye bu konuda yazıp duruyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt