Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic zannetmiyorum ama umarim hakli cikarsin.
ostersund sonrasi transfer edilecek isimlerde bi duraksama olmustur adamlar için bu kupa onemli.. vitrinde olmak isteyeceklerdir.
Ostersund gene yenerse, eleyemessek kimse gelmez musalar gelir
Demeye çalıştığım şey AL 'de "bile" olmayan kulübe gelmezler yaniO dediğin CL için geçerli. AL'i kimsenin salladığı yok.
nevzat denyosu herkes namlunun ucunda diyorley:
reis ama orasi premier ligimbula feghouli gibi adamlar zaten avrupa kupalarinda oynayan takimlarda degiller bunlar bos duyumcularin kendini hakli cikarma bahaneleri....anca fernando avrupada yokuz diye gelmez vainqueur gelir o da iyi topcu
_______Fernando___Imbula_____
Böyle bir orta saha hattını düşünün *dream*
GSC App VIP Edition 1.0 ™
reis ama orasi premier lig
Burasi turkiye super ligi
ordaki fa cup bizim ligden büyük
Adam ziraat hedefi olan takıma gelmez ki :d
Feghouli sonraki satistan pay istiyordu hedefi tekrar eski günlerine dönüp büyük ligleri tekrar zorlamak benceadamlar zaten ikisi de ayrilacak,ben oyuncularin transferleri hakkinda ostersund macina bagli diyenlere soyluyorum,imbula zaten cok oynamiyor feghouli de yuksek maasindan gonderilecek....epl bizden buyuk lig muhabbetine gerek yok renktas o zaten belli....bizim olayimiz yuksek maas her takim icin gecerli pepe 2mye fiorentinada oynayacagina 5e bjkye gelir
Feghouli sonraki satistan pay istiyordu hedefi tekrar eski günlerine dönüp büyük ligleri tekrar zorlamak bence
O yüzden o tur önemli feg transferinde "bence'
Ali Naci Imbula ile anlasildi diyor. Ancak henuz Stoke ile pazarlik yapilmamis.