Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ostersund sonrasi transfer edilecek isimlerde bi duraksama olmustur adamlar için bu kupa onemli.. vitrinde olmak isteyeceklerdir.

Ostersund gene yenerse, eleyemessek kimse gelmez musalar gelir

_______Fernando___Imbula_____

Böyle bir orta saha hattını düşünün *dream*

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Östersund yedeklerle kazanmis bugün

8+ aydir evde kaybetmiyorlar, deplasmanda pek güclü degiller

ulan persembe günü 3+ gol atin ve kazanin be

imbula feghouli gibi adamlar zaten avrupa kupalarinda oynayan takimlarda degiller bunlar bos duyumcularin kendini hakli cikarma bahaneleri....anca fernando avrupada yokuz diye gelmez vainqueur gelir o da iyi topcu

imbula feghouli gibi adamlar zaten avrupa kupalarinda oynayan takimlarda degiller bunlar bos duyumcularin kendini hakli cikarma bahaneleri....anca fernando avrupada yokuz diye gelmez vainqueur gelir o da iyi topcu
reis ama orasi premier lig
Burasi turkiye super ligi
ordaki fa cup bizim ligden büyük
Adam ziraat hedefi olan takıma gelmez ki :d

Vay be. Dursun yüzünden İsveç'in götü boklu takımlarına bile 3 gol atıp tur geçtik diye sevinme moduna girdik.

GSCimbom Mobil Uygulamasından Gönderildi.

Ben Nevzata inaniyorum sevmesemde. Yonetimin kopegi sonucta.

Bu arada Imbula-Fernando orta sahasi ile Turkiyede adam yeriz. Ben imbulanin gelecegine inanmiyorum hicbirsekilde. Imzayi gormeden de inanmam. Ancak Fernando kiralanabilecek bir oyuncu.

Feguli disiplinsizligi ve istikrarsizligi nedeniyle cok sevdigim bir oyuncu degil. Ortasi olmayan bir oyuncu. Sinan gumus gibi bir mac 2 gol 3 assist oynar sonra 3 mac ismini duymazsin. Ancak Nasri gelecegine Feguli gelsin. Benim gozumde Nasri 5 para etmez suan.

reis ama orasi premier lig
Burasi turkiye super ligi
ordaki fa cup bizim ligden büyük
Adam ziraat hedefi olan takıma gelmez ki :d

adamlar zaten ikisi de ayrilacak,ben oyuncularin transferleri hakkinda ostersund macina bagli diyenlere soyluyorum,imbula zaten cok oynamiyor feghouli de yuksek maasindan gonderilecek....epl bizden buyuk lig muhabbetine gerek yok renktas o zaten belli....bizim olayimiz yuksek maas her takim icin gecerli pepe 2mye fiorentinada oynayacagina 5e bjkye gelir

adamlar zaten ikisi de ayrilacak,ben oyuncularin transferleri hakkinda ostersund macina bagli diyenlere soyluyorum,imbula zaten cok oynamiyor feghouli de yuksek maasindan gonderilecek....epl bizden buyuk lig muhabbetine gerek yok renktas o zaten belli....bizim olayimiz yuksek maas her takim icin gecerli pepe 2mye fiorentinada oynayacagina 5e bjkye gelir
Feghouli sonraki satistan pay istiyordu hedefi tekrar eski günlerine dönüp büyük ligleri tekrar zorlamak bence
O yüzden o tur önemli feg transferinde "bence'

Ali Naci Imbula ile anlasildi diyor. Ancak henuz Stoke ile pazarlik yapilmamis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt