Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevzuyu yenı anladım ben yaa gece vakti.. inci falan deyınce cocuk falan kurtlar vadisinde kı ıncı karakteri polattan cocuk peydahlamıstı ona kadar düşündüm

benım koydugum amblem :d

2120153_o7b12.jpg

Hadi geçmiş olsun stoke city 4 m euro teklif etmiş

A Stoke il prend 4 M€ par saison. Pour Feghouli ça semble mieux engagé. Une décision sera prise rapidement

Twitter

2 tane orta saha sart alin artik alabilecegniz adami. Ilaki avrupa macinin sonucunu mi bekliyor harekete gecmeye? Tolga selcuk la yürümez bu gemi ikisi yedek oturmali.

nezat dindar fernando diyor :-))))) imbula fernando beraber aliniyor diyor :-))) hayalini bile kuramadim suan .. super olur gercekten

[FONT=&quot]fernando Imbula feghouli -- sol bek ve yedek forvet

lig baslamadan biter . oynamaya gerek yok bence :-)

[/FONT]

Liverpool Sakho' yu gönderecek. Maicon yanına kiralasak keşke, defansımız hala iyi değil..

Başkan olsam sağa Lens sola Nani alırım,psikolojik olarak korkutucu bir ofans olur

fazla uçmayalım bence. forumda kesin aldık gibi nevzatın dediklerine inanılıyor. dursun milleti kekliyor bana kalırsa.
feghuli fernando imbula bu üçünden en fazla biri gelir ki oda zor.
feghuli için başka takımlar çıkmaya başkadı, villareal, stokecity falan o iş yaş artık.
imbula çok talibi var, bonservisi bizim boyumuzu aşar.
fernando pahalı bir oyuncu buda ama nedense içlerinde en olası transfer bu gibi bence, yaşıda 30 olmuş.

Bugün feghouli yarın imbula
Haftayada fernando kap ı bekliyorum
Geriye alternatif forvet ve olursa solbek kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt