Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yedek kulübesine baktığımızda cidden oyuna girecek adam yoktu bu çöplerin oyunda kalma nedeni bu ... Haa ben olsam sinanı çıkarıp ereni alırdım o maçta Gomis takımın en iyisiydi..en azından ilerde top indirip top tutyordu

Ya o kısım çok değişir. yedek kulübesinde birileri olmasına gerek yok. 3'lü savunmayı çok seven amcaoğlu bu maç taktı 4-2-3-1 e ama o sistemi oynayacak adam yok ki üstüne bir de Sinan'ı 10 numara gibi kullanıyor. Garry solda Yasin sağda 3-5-2 ye dönüş yapıp çok rahat forveti çiftleyebilir. Tabi bunu biz görüyoruz ama o göremiyor. Ya biz hiçbir şey bilmiyoruz ya da bu koşucu bir şey bilmiyor. Denenebilecek bir sürü diziliş var. Hatta defanstan Carole çıkıp Linnes ile 3 lü yapsa bile sistem işlerdi ki Serdar kenarda duruyor. Serdarı alarak 3 değişiklik yapmış olsa oyun başka yere giderdi. Neyse herkes görüyor bunları ama yönetimi de herkes görüyor. Bu yönetimle Tudor bize çok bile.

Tudorun idmanlarından şikayet eden futbolcular tudorun kovulmasının bu maça bağlı olduğuna dair haberler çıktıktan sonra maça asılırlarmı sizce?
Ayağını kaydırdıkları TD ler listesine eklerler tudoru. Tudor iyidir kötüdür meselesinden ziyade futbolcular istediğini almış olur

Ümit Davala: "Wesley bu sene kalmalıydı. D.Kupası'na katılmak için bu sezon performansını maksimuma çıkaracaktı. Gönderilmesi çok anlamsız."

Ya o kısım çok değişir. yedek kulübesinde birileri olmasına gerek yok. 3'lü savunmayı çok seven amcaoğlu bu maç taktı 4-2-3-1 e ama o sistemi oynayacak adam yok ki üstüne bir de Sinan'ı 10 numara gibi kullanıyor. Garry solda Yasin sağda 3-5-2 ye dönüş yapıp çok rahat forveti çiftleyebilir. Tabi bunu biz görüyoruz ama o göremiyor. Ya biz hiçbir şey bilmiyoruz ya da bu koşucu bir şey bilmiyor. Denenebilecek bir sürü diziliş var. Hatta defanstan Carole çıkıp Linnes ile 3 lü yapsa bile sistem işlerdi ki Serdar kenarda duruyor. Serdarı alarak 3 değişiklik yapmış olsa oyun başka yere giderdi. Neyse herkes görüyor bunları ama yönetimi de herkes görüyor. Bu yönetimle Tudor bize çok bile.

hocam oyuncu grubu o kadar leş ki ben sisteme bağlayamıyorum..Ya şu takıma 2-0 yenilirsin anlarım da 1 tane gol pozisyonun yok yahu..Bu nasıl bir tatil dönemi.. Hala akılları tatilde selçukun yasinin şutlar falan komedi resmen..Carole kötüydü de tutup hayataının en kötü maçını oynaması da gerekmezdi aynı şekilde linnes solda gayet iyiyken kendi mevkiinde çuvalladı... Muslera bile saçma sapan top kaçırdı elinden.. Artık tudor mu hazırlayamadı yoksa sezonu çok erken açtık ondan mı bilemiyorum..Ama perşembe bir mucze olmazsa şanlı tarihimizee bir hüsran daha eklemiş olacağız

Mariano imza töreni 14.30 da Güzel sorular sorulabilir belki

Tudor bahanesiyle Wesli reyizi harcamak, sorunları ona bağlamak çok cahilce..
Kadro gerçekten çok kötü, yeni mi anlıyorsun sen 11 için 11 oyuncununda değişmesi gerektiğini Tudor??
Felaket kötü hoca geldiğinden beri takım bir tane organize çalışılmış hücum etmedi
İyi malzemelerle iyi yemek olmaz aşçı dandikse...
Bu çorbanın dibi tutar arkadaş!
Ümidim sıfır Tudor gitse bile, sportif akıl hiç olmadı bizim takımda
35 yıldırda görmedim ben
Hatta iddaalı gelecek ama 5 yıl içinde klüp borçtan devlete devredilir onlarda yabancı sermayeye satar

Faruk Süren: İnşallah uluslarası alanda da şampiyon oluruz.çeyrek final ve daha ilerisi (1999)

Quakerboy faks yetişirse imza atacak diyordu mariano için
Adam sağlık kontrolünden geçmiş faks yetişirse diyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt