- 3 Haziran 2015
- 56.849
- 66.012
- 4.143
Moting Bize Gelse Cok sevinirim. Gomis sakatlanir orda oynar. Kanat oynar. Fizigi Cok saglam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oztersun u saf dısi bırakacak takım asagidadir;
-----------------Muslera
Linnes-Serdar-Maicon-Emrah Bas
-----------------Cigerci
Yasin-------Belhanda---------Geri
------------Bafe-Guemus
haddinden fazla mucadele ederekTolga Tek basina nasil oynasin Orda
vermez sunderland,satmak istiyo.fener aptal mıydı kiralamayı düşünmesin...övünç özdem hep yalan haber yapıyo.moting gerçekten olmadıysa yusuf erdogan beşiktaşa çok yakın şu an.
ürolog olacaktım da sabah 7 akşam 7 çalışılmaz..Abi senin espiriler de hep belden aşağı, testislerden içeri maşallah hiç bozmuyorsun seviyeyiD
haddinden fazla mucadele ederek
muhtemelen Selçuk ilk 11de yazılı kadro chartları her gelen teknik direktöre dağıtılıyor.Tudor 11 yazarken ilk Muslerayi degil Selcugu yaziyor saygili renkdasim
muhtemelen Selçuk ilk 11de yazılı kadro chartları her gelen teknik direktöre dağıtılıyor.
hocam oyuncu grubu o kadar leş ki ben sisteme bağlayamıyorum..Ya şu takıma 2-0 yenilirsin anlarım da 1 tane gol pozisyonun yok yahu..Bu nasıl bir tatil dönemi.. Hala akılları tatilde selçukun yasinin şutlar falan komedi resmen..Carole kötüydü de tutup hayataının en kötü maçını oynaması da gerekmezdi aynı şekilde linnes solda gayet iyiyken kendi mevkiinde çuvalladı... Muslera bile saçma sapan top kaçırdı elinden.. Artık tudor mu hazırlayamadı yoksa sezonu çok erken açtık ondan mı bilemiyorum..Ama perşembe bir mucze olmazsa şanlı tarihimizee bir hüsran daha eklemiş olacağız
Balta stoperde oynamaya yetmiyor temposu
Ne beki güldürmeyin adamı
Ayak parmağında kırık olan Yasin Öztekin, perşembe günü oynanacak Östersunds maçına özel bir bandajla çıkacak. (Takvim) https://twitter.com/Armaninizinde/status/886878694895222784/photo/1
Çikmasjn ne gerek var
Hesaplamalarıma göre son 48 saat; 25 gün.