Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moting Bize Gelse Cok sevinirim. Gomis sakatlanir orda oynar. Kanat oynar. Fizigi Cok saglam

oztersun u saf dısi bırakacak takım asagidadir;

-----------------Muslera

Linnes-Serdar-Maicon-Emrah Bas

-----------------Cigerci

Yasin-------Belhanda---------Geri

------------Bafe-Guemus

Faruk Süren:Emre ve Okan Galatasarayı büyük zarara soktu.Biz emre ve okana Türkiye standartlarının üzerinde para teklif ettik.(2001)

bu iki satıcı yüzünden üst üste 5.şampiyonluktan olduk.jardelin de piskolojisini bozdular.

Son düzenleme:
vermez sunderland,satmak istiyo.fener aptal mıydı kiralamayı düşünmesin...övünç özdem hep yalan haber yapıyo.moting gerçekten olmadıysa yusuf erdogan beşiktaşa çok yakın şu an.

Satin alirlar o zaman marcelo'dan kara para geldi ya Q7 varken gereksiz aslinda onuda çin'e flan itelicekler herhalde

Faruk Süren:Emreye yeni sezon için teklif ettiğim para aldıgı paranın 10 katıydı.Hafızamda yok ama kayıtlara bakılabilir.Emre 200.000 dolar alıyodu.yıllık 1.850 ile 2 milyon dolar arasında bi parayla yeni kontrat teklif ettim.Emre ve okan madden ve manen ahlaki olmayan davranışlarda bulunmuştur.

muhtemelen Selçuk ilk 11de yazılı kadro chartları her gelen teknik direktöre dağıtılıyor.

Gerçi Ben bu maçi her türlü geçeriz diyorum. Östersunds arenada Erken gol yerse Bu tokatdan Kolay kolay kalkacak tecrübeye sahip olmadigini düsünüyorum.

hocam oyuncu grubu o kadar leş ki ben sisteme bağlayamıyorum..Ya şu takıma 2-0 yenilirsin anlarım da 1 tane gol pozisyonun yok yahu..Bu nasıl bir tatil dönemi.. Hala akılları tatilde selçukun yasinin şutlar falan komedi resmen..Carole kötüydü de tutup hayataının en kötü maçını oynaması da gerekmezdi aynı şekilde linnes solda gayet iyiyken kendi mevkiinde çuvalladı... Muslera bile saçma sapan top kaçırdı elinden.. Artık tudor mu hazırlayamadı yoksa sezonu çok erken açtık ondan mı bilemiyorum..Ama perşembe bir mucze olmazsa şanlı tarihimizee bir hüsran daha eklemiş olacağız

Geçen tivibu sporda Önder Özen ve Ali Ece'nin programları vardı. Orada bizim maç ile alakalı konuşmalarında Önder çok ilginç bir şey söyledi. Antreman temposu yüksek yapıldığında dinlenme süreleri ile alakalı şeyler söylemişti. Bunu uyguladı mı acaba çok merak ediyorum. Gerçi Selçuk Carole hep aynıydı ama :D

Hesaplamalarıma göre son 48 saat; 25 gün.

g0201.jpg

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Galatasaray, başarılarıyla ezeli rakibi FB'yi rahatsız eder hale geldi. 26 Mart'ta 1-0 Fenerbahçe'nin kazandığı derbiden sonra bu durum iyice su yüzüne çıktı. Galatasaraylılar'ın maçtan önce kendileriyle dalge geçmelerine, "Tarihi fark atacağız" naralarına içerleyen fanatik Fenerbahçeliler işi Leeds'i tutmaya kadar götürdüler.

[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Nitekim, hafta sonunda Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan FB-Antalya maçında da taraftarlar daha çok GS'la uğraştı. GS derbisine Chelsea (Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray'ı 5-0 yenen İngiliz takımı) bayraklarıyla giden Fenerliler, Antalya maçında bu defa da Leeds bayraklarıyla tribünleri donattı. Yarın ise dananın kuyruğu kopacak. Türkiye'nin büyük bölümünün kalbi Galatasaray için atacak. Ama Fenerbahçeli'nin büyük bölümü Leeds'i destekleyecek. [/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] FB, Galatasaray'ın çöküşünü başlattı. Galatasaray'ın Erzurum'u yenemeyeceğini söylemiştim. Aynı şekilde Leeds'in de İstanbul'da kazanacağını düşünüyorum. Hatta Gençlerbirliği de GS'yi yenecek. Galatasaray'ın toparlanacağına ihtimal vermiyorum. Bir tek kişi bu işi toparlar: Fatih Terim. Eğer yapabilirse tabii. Bence Galatasaray'dan ayrılacağını açıklaması ve yönetimle arasına karakedi girmesi nedeniyle, Terim'in büyüsü de kaybolmaya başladı. Leeds, yarınki maçta kesin favori.

ALİ ŞEN -5 Nisan 2000

:D
[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt