Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Güzel bir soru''

''Şimdi''

Tamamda daha oncede boyle bi madde varmis... Yani eger Turkiyede baska bi takima giderse 20 milyon Avrupaya donerse 7.5 milyon... Yani olabilir, zamaninda o 7.5 milyon olayi cok dillendirildi

Aga bizden öncekiler yapti bunu diyor. Kendisi 2015 de Sneijder ile kontrat uzatti, yani yepyeni bir kontrat sunuldu önüne. Koydurmasaydi bu maddeyi o zaman, kendisi de koydurdu.

Niye bizden öncekiler yapti diyorsun o zaman. Sen kontrat uzattin bu adam ile, sen koydun o opsiyonu tekrardan. Kendi yaptigin seyi niye baskasina bagliyorsun.

:asd22::asd22: Çok yaratıcı, 3'e biter dediğimde saçma sapan örnek veren sendin boşuna maval okuma,inanılmaz bir haklı çıkış olmuş gerçekten gurur duyman lazım 3 demişim 4 e bitmiş .

He can he gurur duyuyorum kendimle hakli ciktim diye. Ben sana adamlar 3,5 a aldi diye bize daha ucuza birakacaklarini nerden biliyosun dedim 31 yasindaymis da adamin belli bi kalitesi varsa sana gecirebildigi kadar gecirirler. Adam o paraya aldi diye sana daha az paraya birakacak diye bi kaide yok

DE35DxPXoAAjkyc.jpg:large

paranın kaynağından sizene dedi büyük başgan

Tarık,Donk,Emrah'ın yedekte oturduğu yerde o genç oyunculardan kimse yoktu geçen perşembe. Senin o yalanlarında kim inanır lan

pufff yaglı surat cok margarin margarin konusuyo

bizim scout ekibinin isi zamaninda gencken parlayip sonrasinda patlayan adamlari toplamak

imbula
belhanda
feguli
maicon

bi gomis ve mariyano uymuyor bu kategoriye

transfer sorusu gelmesin diye uyarıldı mı acaba bu gazeteciler

biri de sormadı gelişmeleri

Belhanda ya laylaylom diyorsan diyecek bir şey yok. Onlarda ziyech, klaasen, schöne oynadı. Klaasen dışında hepsi Belhanda dan yumuşak

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birazcik dedim fark ettiysen... Daha cok Nasri icin gecerliydi bu dedigim... Hem Ziyech, Klaassen Schone 3lusu ayni anda (orta 3 luyu olusturduklari maclar) 1 elin 5 parmagini gecmez + Schone zaten daha cok defansif oynadi gectigimiz sezon

Birazcik dedim fark ettiysen... Daha cok Nasri icin gecerliydi bu dedigim... Hem Ziyech, Klaassen Schone 3lusu ayni anda (orta 3 luyu olusturduklari maclar) 1 elin 5 parmagini gecmez + Schone zaten daha cok defansif oynadi gectigimiz sezon
Yani demek istediğim nasri değil de (bende istemiyorum orada oynamasını, yararlı olamaz) yine topla haşır neşir, çalışkan bir ortasaha alınırsa zımba gibi olur

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt