Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Yok artik, ulan simdiye kadar aldigi neredeyse tüm oyuncular otuz yasinin altinda degiller
üretecekler muhtemelen,damızlık ithalatı gibi düşün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artik, ulan simdiye kadar aldigi neredeyse tüm oyuncular otuz yasinin altinda degiller
Belhanda ya laylaylom diyorsan diyecek bir şey yok. Onlarda ziyech, klaasen, schöne oynadı. Klaasen dışında hepsi Belhanda dan yumuşakAjax da oynayanlar Belhanda (birazcik) ile Nasri gibi laylaylom oynamiyor defansif acidan... Nasrinin defans yaptigini ben gormedim hic, Sneijder bile ondan cok basiyordu rakibine defansif olarak
Tamamda daha oncede boyle bi madde varmis... Yani eger Turkiyede baska bi takima giderse 20 milyon Avrupaya donerse 7.5 milyon... Yani olabilir, zamaninda o 7.5 milyon olayi cok dillendirildi
:asd22::asd22: Çok yaratıcı, 3'e biter dediğimde saçma sapan örnek veren sendin boşuna maval okuma,inanılmaz bir haklı çıkış olmuş gerçekten gurur duyman lazım 3 demişim 4 e bitmiş .
Bir şey ettiğimin çocuğu da ımbula feghuli selçuk sorusu sormuyor
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinan Bilgin![]()
paranın kaynağından sizene dedi büyük başgan
Yeter artık konuşma karnım aç zaten, ekmek alıp suratına bancam az kaldı
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda ya laylaylom diyorsan diyecek bir şey yok. Onlarda ziyech, klaasen, schöne oynadı. Klaasen dışında hepsi Belhanda dan yumuşak
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani demek istediğim nasri değil de (bende istemiyorum orada oynamasını, yararlı olamaz) yine topla haşır neşir, çalışkan bir ortasaha alınırsa zımba gibi olurBirazcik dedim fark ettiysen... Daha cok Nasri icin gecerliydi bu dedigim... Hem Ziyech, Klaassen Schone 3lusu ayni anda (orta 3 luyu olusturduklari maclar) 1 elin 5 parmagini gecmez + Schone zaten daha cok defansif oynadi gectigimiz sezon