Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Adam senelik 6 istemiş bırakmışız görüşmeyiNasri diye tutturacaklarina Ben Arfa'ya yoğunlaşmak daha doğru olurdu
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam senelik 6 istemiş bırakmışız görüşmeyiNasri diye tutturacaklarina Ben Arfa'ya yoğunlaşmak daha doğru olurdu
Ben görüşüldüğüne dahi inanmiyorum yaAdam senelik 6 istemiş bırakmışız görüşmeyi
Imbula olmayacak, kadrolara yazmayın. Bu yönetimin gündemi değiştirmesine nasıl hala izin veriyorsunuz?
Apponun savunmasi daha iyiKardeş bu imbula appiah aurelio karışımı bir kokteyl gibi. Yanına fernando yuda koyarsan rakip takımın ortasahada tavla oynarız
Adamlar yapiyor transferleri öbür takimlara bakarsak en Iyi Transfer dönemini biz geçiriyoruz herzaman kötülemek dogru olmaz yeri geldiginde takdir etmeyi de bileceksin
Düşünsene bro ortasahada imbula ve appiah yan yana oynuyorApponun savunmasi daha iyi
imbulanin bilekleri daha kivrak
"Alo, Ben Gianelli"
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Kardeşim Imbulaya Torino 16 milyon verdi adamlar 18+ teklifler istiyoruz dedi. Sanamı kiralık verecek 2-3 milyona? Buna çocuklar inanmaz sizler inanıyorsunuz, kusura bakma kardeşim.
Fernando 7,5 Milyona biter.
GSC App VIP Edition 1.0 ™