Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllık an az 4.5 gömdüğümüz için olabilirmi acaba.30 yaşına gelmiş son volesini vuracak adam.Bu saatten sonra city ayarında bir takım almaz.Orta sıra takımlarıda o yıllık ücretleri karşılıyamaz.

Katılmıyorum. Bu sene piyasa hiç olmadığı kadar şişti; EPL nin en zayıf takımı bile seve seve verebilir o parayı ki bizim lige kadar düşeceğine de ihtimal veremiyorum, muhtemelen balon haberdir, keşke gerçek olsa...

Bu adamı getirebilmek net bir transfer başarısı olur. ''Son vole'' lafı pek uygun düşmez. Gelsin tek de bizde vursun o son voleyi...

Katılmıyorum. Bu sene piyasa hiç olmadığı kadar şişti; EPL nin en zayıf takımı bile seve seve verebilir o parayı ki bizim lige kadar düşeceğine de ihtimal veremiyorum, muhtemelen balon haberdir, keşke gerçek olsa...

Bu adamı getirebilmek net bir transfer başarısı olur. ''Son vole'' lafı pek uygun düşmez. Gelsin tek de bizde vursun o son voleyi...

Ben eline geçecek kemiksiz paradan bahsediyorum ama.İngilterede bize göre vergiler çok yüksek.Belki 4.5 alabilmesi için net para, brüt olarak 7 falan alması lazım orada.7 milyon euro yu ben Watford,Swensea tarzı takımların vereceğini hiç düşünmüyorum.Ben zaten çok iyi bir transfer olacagını düşünüyorum.Orada bahsettiğim son vole adamın son iyi transferi anlamındaydı.

Son düzenleme:
Beyler şimdi taşmayın ama beni, forumda Imbula diye yırtınan arkadaşların birçoğunun bu adamın tek maçını izlediğine şüpheliyim.

Yav izlemediğiniz adam hakkında şöyle iyi, böyle uçar, şöyle sokar tarzı yorum yapmak cidden komik.

Öyle bi gaz var ki forumda ben bile hiç izlemediğim Imbula'yı 11'e yazıyorum.

Yav izlemediğiniz adam hakkında bi fikrim yok demek ayıp değil ki.

Neyse, şu Imbula'yı izleyen renktaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Nasıl oyuncudur? Niye Stok oynatmıyor mesela?
90dk izlemedim ama
3 4 tane maç performans videoları var
İmbula vs Chelsea vb gibi
Onlara baktım
Kolay yıkılmayan sol ayağı temiz
Ara ara kilit paslar verebilen
Top tutabilen
Müdahaleleri yerinde
Hızlanması iyi
Adam geçebilen bir ortasaha izlenimi verdi
İş yapar yani bizde

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

giannelli-imbula-stoke-city_1bxnnpydj54sc16d0gvl6eicp4.jpg

CcdqFIBWEAArrAC.jpg

DE8xd4ZXcAEWKeR

Ben Krychowiak'ı tercih ederim. Daha versatile olduğu için 1-2 mevkide oynuyor oluşu, hava toplarındaki etkinliği ile daha başarılı bulduğum bir oyuncu.

Krychowiak - Lemina muhteşem bir ikili olabilir ������

Alıntıladığından bir önceki mesajımda tam da bu nedenle Krychowiak tercihimi belirtmiştim. Aynı konuda, bizim gibi iki otorite aynı anda yanılıyor olamaz, değil mi?!:confused::hat::D

Son form durumu kotuydu aslinda fena bi oyuncu degil milan çalkantiliydi oda arada kaynadi. Ne gibi bi katki verir supheli milanin elinde 6-7 stoper var belki birakirlar.
Milan oyuncu çöplüğü
Opsiyonlu kiralasak ıyi olur tutarsa alırız
Son durumu hakkında bilgim yok
Oynamıyorsa temposu düşmüş olabilir
Bizim için iyi bir yatırım olur

Ben eline geçecek kemiksiz paradan bahsediyorum ama.İngilterede bize göre vergiler çok yüksek.Belki 4.5 alabilmesi için net para, brüt olarak 7 falan alması lazım orada.7 milyon euro yu ben Watford,Swensea tarzı takımların vereceğini hiç düşünmüyorum.Ben zaten çok iyi bir transfer olacagını düşünüyorum.Orada bahsettiğim son vole adamın son iyi transferi anlamındaydı.

Verilecekse böylesine verilsin paralar, vole vurmayacaksa bu lige gelmiyor zaten kaliteli futbolcu. Farklı düşünmüyoruz...

Yalnız Galatasaray dan gidipte bizim hakkımızda bu tip açıklama yapan hiç bir eski oyuncumuzu hatırlamıyorum.

Galatasaray markasının ne kadar büyük olduğu bu eziklerin eski oyuncularının başka takımlara gidince yaptıkları açıklamalarıyla bir kez daha ortaya çıkıyor, tabi anlayanlara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt