Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent gibilerini hiç sevmem. Dursun bile daha adamdır Levent'ten. Arkadan atıp tutmak kolay.

para saciyormus dursun ulan hain ne harcadi simdiye kadar satilan oyuncularin parasi harcandi.
dursunu savunayim demiyorum ama bu nazifde tam bi zirto.

Son düzenleme:
Galatasaray'da son idman:

- Pas çalışması
- On ikiye altı baskı
- Topa sahip olma
- Sekize sekiz
- İki jokerli top tutma

transfer programi ne oyuncularin ismi dönüyor bunlarin derdine bak.

Yıllardır burada söylediklerimizi söyledi hıyar. Bize bilmediğimiz bir şey söyleyeydi keşke

Westham hazırlık maçında feg oynadımı bugün sturm graz la maçı vardı bugün

beIN SPORTS Türkiye @beINSPORTS_TR

Transferlere dair güncel haberler ve son gelişmeler beIN Transfer programı ile 22.00’de beIN SPORTS 1’de.

Bir kac gundur sessiniz cikmiyor bein...

Onlardan birisi olsun yanına Lemina olsun. Hem uzun vadede de karlı çıkarız. Kono da bize gelirse yeniden kendisini ispat edecekmiş gibi bir his var bende. Sol kanadı garry ve Yasin'e emanet edersek yanlış yaparız bence. Tudor'un gelişinden bu yana pozisyona girmekte ve hatta rakip kaleye gitmekte çok zorlanıyoruz. Arka tarafı sol bek ve 2 ortasaha transferiyle sağlama alırsak Bruma-Sneijder yetenek ve üreticilik kaybını ancak Kono-Belhanda-Feghouli beraber kapatır gibi geliyor bana.

Bunlarin yanina lemina tam isabet olur yanliz kono iyi topcu ama bize daha üretken biri lzm

3.5 milyon euro alan adam yedekte mi oturacak.
farkindaysan benim dream 11 degil bu olasiliklar hakkinda bir 11 cizdim. yoksa selcuku yedeklere bile almam

İki orta saha almışken selçuğu hala ilk 11 e yazıyorsun ya tebrik ederim.

Belhanda kanatta oynayacak adam değil. Bizim 1 kanat daha almamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt