Yunus İçyar
Sarı Üye
- 4 Haziran 2015
- 804
- 366
- 823
Az çok orta sahaya kimleri düşündükleri ortada asıl endişelendiren sol bek adı pek konusulmamasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön taraf Afrika arka taraf Güney Amerika. Dursun başkan milyonlarca yıllık kıtasal ayrılığı bile telafi ediyor.
aynenİsanın yaşadığı zamanlar mı o rnş
aspor vızırtısıymış.övülecek bişeyi yok bjknin.pepe önemli bi transferdi ama baya yaşlı bi takım bjk şu an.biz eger o istediğimiz kadroyu kurarsak geçen sezon hakemler sayesinde sampiyon olan bjknin bi halt yapabilcegini sanmıyorum.ama fenerle 2.lik için çekişebilirler.
A[FONT="]ndallar'ın ve ilk insanların kralı, yedi krallık'ın lordu ve takımımızın koruyucusu Dursun Başkannnnnn[/FONT]Ön taraf Afrika arka taraf Güney Amerika. Dursun başkan milyonlarca yıllık kıtasal ayrılığı bile telafi ediyor.
Yalnız size şunun garantisini verebilirim, yapılacak minimum 5 transferle beraber son yılların en sağlam kadrosu kurulmuş olacak. Çünkü Dursun'un kellesi koltukta, bunu kendisi de biliyor. 17-18 sezonunda yaşanabilecek bir felaket, Dursun için sezon sonu kötü şeyler doğuracaktır. Dursun Özbek, zamanında Polat'ın düştüğü duruma düşmekten çok korkuyor. Bu yüzden takımı şahlandırmak için asıl harcamayı bu saatten sonra yapacak. Eğer Östernsunds'u geçemezsek, Tudor yollanır, yerine tanıdık bir teknik adam getirilir. Lucescu iddialarının doğru olduğu kanısındayım. İyi de olur diye düşünüyorum

bir haftadır girmiyorum foruma. malum wesley in gönderilme süreci ... o sinirle istemeden biriyle kavga ederim diye girmedim. tam ne var yok derken şeref başkan dönmüş foruma hoşgeldin... duyum falan önemli değil arada uğra be başkan sohbete... gene de sormadan edemiyeceğimm varmı kulağına çalın an yeni kimsenin bilmediği bir isim falan![]()
Luce Futbol direktoru olarak gelsin... TD degistirdigimiz Yeter artik... Oyuncular bile ogrendi, bi kac mac yenilsek bunu yollarlar zaten diyorlar ve istemedikleri TD yi yolluyorlar.... Luce buna biraz tecrubelerini felan aktarir buna TD lik nedir, oyuncular ile iliskiyi nasil kurarsin felan ogretsin... Bizede genc, hirsli ve basariya ac bi TD kazandirmis olurYalnız size şunun garantisini verebilirim, yapılacak minimum 5 transferle beraber son yılların en sağlam kadrosu kurulmuş olacak. Çünkü Dursun'un kellesi koltukta, bunu kendisi de biliyor. 17-18 sezonunda yaşanabilecek bir felaket, Dursun için sezon sonu kötü şeyler doğuracaktır. Dursun Özbek, zamanında Polat'ın düştüğü duruma düşmekten çok korkuyor. Bu yüzden takımı şahlandırmak için asıl harcamayı bu saatten sonra yapacak. Eğer Östernsunds'u geçemezsek, Tudor yollanır, yerine tanıdık bir teknik adam getirilir. Lucescu iddialarının doğru olduğu kanısındayım. İyi de olur diye düşünüyorum
Abisi var ucuz ve meşhur değilEmre Utkucan ve ekibinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğu söyleniyor. Sanırım sezon sona ermeden sürpriz bir scout transferi gelebilir. İsim bilmiyorum ancak görünen bu. Keşke şöyle Bruma'nın meşhur olmayan ve ucuzunu bulabilsek. Ne iyi olurdu değil mi?