Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout işi galiba sol kanat için olabilir, bakalım...:hat:

a71ac6a21b30528007a6425cfabfa3b2.png

Bugün 2000 yılında içerdeki Monaco maçını izledim de Hakan Ünsal baya baya üst düzey bir bekmiş ya..O zamanlar çocuk olduğum için bu kadar gözlem yapamamıştım..

Wolfsburg 12 almıştı geçen sezon,vermezler kolay kolay. Ama Fransa'da A.Plea diye bir futbolcu var. Tuzlu olur ama kalite akıyor adamda.Bu arada Boufal gelmez. Daha yeni transfer oldu İngiltere'ye.Bir kaç maçını izledim gayet iyi oynadı.

Favre hocamin oyuncusu. Alma ihtimalimiz yok bence. Seneye kontrati bitiyor ya uzatir ya da baska bir takim kapar.

3 sene önce Nice 500 bin € gibi komik bir rakama aldi Plea'yi Lyon dan

Bugün 2000 yılında içerdeki Monaco maçını izledim de Hakan Ünsal baya baya üst düzey bir bekmiş ya..O zamanlar çocuk olduğum için bu kadar gözlem yapamamıştım..
açmışken rangers macınada bak reis. gelmiş geçmiş en iyi bektir hakan ünsal. tabi ayrılınca o da kafayı kırdı

ulan bu morgan sansonu biz alacaktık zamanında.haberler vardı.bebe bu sezon çok iyi oynamış,marsilya almış:/

Güzel mesajlarınız için teşekkürler. "Feghouli yatmış" muhabbeti başlamadan ben yavaştan kaçayım :-)

Herkese güzel geceler. Bu da giderayak benden olsun:

YouTube

Nice de tok satıcı. Serri'yide kimseye vermiyorlar.

Nice zengin bir şehir.
Bizim Guingamp,Metz,Nancy,Auxerre gibi takımlar ile anlaşma yapmamız lazım öncelik almamız lazım.
Ben Guingamp a yakın oturuyorum şehrin nüfusu 7 bin çıkan topçulari akıl almaz fransa ligini öttürüyorlar resmen.

başkan maaş bütçesi düşürelecek dediği için yazıyorum yoksa çokda umrumda değil aslında ne maaş aldıkları hak eden çok alsın tek dileğim,

gidenler(+gozden çıkarılanlar)

podolski:3
sabri:1.25
sneijder:4.5
bruma:1.6
semih:1.8
cenk:1
de jong:2.5
cavanda:0.8
donk:1.5
hakan:1.25

artı bilumum ıvır zıvırla yaklaşık 20m

gelenler(gelmesi muhtemel olanlar)
gomis:4(imza parasının yıllığa eklenmiş hali)
belhanda:3.3
maicon:2.2
mariano:2.3
feghouli:3.2
fernando:2.2
imbula:1.6(inanamıyorum pek bu rakama)

yaklaşık 19m

aslında gidenler ve gelenlere bakınca daha efektif bir takım nerdeyse aynı maaş butçesine kurulmuş olacak.giden gelen bonservis farkı da yaklaşık 9m civarlarında olacak sanırım.yonetimin bence yaptığı gorev aldıkları gunden beridir en buyuk hataları hep hoca seçimleri oldu aslında.ismi geçen adamlarda alındığında çok daha kreatif bir takım aynı maaşlarla kurulmuş olacak aslında.bu bakımdan aslında çok da başarılı bir transfer sezonu geçirilmiş gibi olacak kağıt üstünde.bir tek aklıma takılan tudor simeone olabilek mi yoksa tarihin tozlu sayfalarında imla bile olmayak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt