- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.889
- 2.693
Scout işi galiba sol kanat için olabilir, bakalım...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Nice de tok satıcı. Serri'yide kimseye vermiyorlar.Nice plea için West ham lyon ve Sévilla dan gelen teklifleri reddetti
Gentten moses Simon da olabilir, çocuk akıyor soldan, boyu kısa olsa da yere sağlam basıyor kolay yıkılmıyortudor gitmeden bi poka yarasa da alsak musondayı
Wolfsburg 12 almıştı geçen sezon,vermezler kolay kolay. Ama Fransa'da A.Plea diye bir futbolcu var. Tuzlu olur ama kalite akıyor adamda.Bu arada Boufal gelmez. Daha yeni transfer oldu İngiltere'ye.Bir kaç maçını izledim gayet iyi oynadı.
yav sol kanat kalmadı mı dünyada...bi liste yapalım derhal
açmışken rangers macınada bak reis. gelmiş geçmiş en iyi bektir hakan ünsal. tabi ayrılınca o da kafayı kırdıBugün 2000 yılında içerdeki Monaco maçını izledim de Hakan Ünsal baya baya üst düzey bir bekmiş ya..O zamanlar çocuk olduğum için bu kadar gözlem yapamamıştım..
Beden eğitimi öğretmeni değilsiniz dimi? çok pis bi tokat yemiştimForumda okuyup yazmayanlardanim. Seref kardesi gorunce bir selam vereyim istedim. Gonul seni daha sık buralarda gormek ister. Duyuma gerek yok muhabbetin yeter.
Nice de tok satıcı. Serri'yide kimseye vermiyorlar.
Oo fenadır o. Çok temiz kumaşı var. Marsilya 20-30 arası çakar. Adam çok yönlü, kanatta oynar, ortasahada oynarulan bu morgan sansonu biz alacaktık zamanında.haberler vardı.bebe bu sezon çok iyi oynamış,marsilya almış:/
Sol ayak dışıyla attığı gol geldi hemen gözümün önüne..Ne oyuncular varmış be şimdi carole falan uğraş duraçmışken rangers macınada bak reis. gelmiş geçmiş en iyi bektir hakan ünsal. tabi ayrılınca o da kafayı kırdı
hem aysal döneminde hem de 2015te durusn varken istediydikOo fenadır o. Çok temiz kumaşı var. Marsilya 20-30 arası çakar. Adam çok yönlü, kanatta oynar, ortasahada oynar
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi