Uğur Kaan Yalçın
Aslan Üye
- 1 Ekim 2013
- 9.556
- 991
- 1.628
Ahaahaha bu ne yaaAli Naci Küçük: Igor Tudor, bu akşam yapılacak antrenmanı futbolcuların zemine ve stada alışması adına Florya'dan Türk Telekom Stadına aldı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahaahaha bu ne yaaAli Naci Küçük: Igor Tudor, bu akşam yapılacak antrenmanı futbolcuların zemine ve stada alışması adına Florya'dan Türk Telekom Stadına aldı..
Geçen de demiştim yemin ediyorum salak bu adam.Ali Naci Küçük: Igor Tudor, bu akşam yapılacak antrenmanı futbolcuların zemine ve stada alışması adına Florya'dan Türk Telekom Stadına aldı..
Ilk defa bu statta oynayacaklar imparator zeki, imparator akilli..
Geçen de demiştim yemin ediyorum salak bu adam.
sent via GSC
Doğru bi karar. Transfere çok para harcıyoruz ama futbolcuların maaşı da yatıyordur umarım yoksa büyük huzursuzluk çıkar Sabri,Wesley,Hakan gibi maaşını geç almayı sorun etmeyen oyuncular yok artıkUEFA ile alakasi yok artik, Dursun yani yonetim boyle bir karar almis. Daha da o kadar cok maas butcesi istemiyorlarmis dedi dun Mariano'nun imza toreninde. Kisaca ben buna max 60 milyon euro diyorum zaten.
De jong cavanda gibi çöpleri yolladık mı maaş bütçesi dengeyi bulur.
Bonservis butcemizde bir limit yok diyordu gecende Dursun. Kafaniza fazla takmayin bunu. Ama maas konusunda limit var, gecen sezon 61 milyon euro maas odemisler. Bu sezon da max 60 milyon euro olacagini Dursun dun soyledi. Gecen sezonki maas butcenin altinda kalacagiz. Yani eldeki bazi gereksizleri gondermek lazim.
Yalan paketlenip sarmazlarsa adım tuna degilİtalyan gazetelere göre Napoli Fernando Muslera'ya 7M€ 'luk teklif yaptı. Yönetim ise bu teklifi reddetti. https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/887276869275484162/photo/1
Iki topçudan para kazanabiliriz aslında ama bizim kerixler bunu düşünemiyor
Fiko olsa bu oyuncuları satarak çoktan bir kaç milyon avro kazandırırdı
Ilk defa oynuyoruz ya burada zaten.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stada alışmak nedir ajahhaha
Dogru duydun, cunku maaslar yukseldimi problemler de basliyor. Sonra da sezon sonu zarar yapiyorsun dogal olarak. Bizim artik o kadar maas verecek luksumuz yok demisti zaten. Gerci yeni gelenlere de cok maas veriyorlar ama bazi oyunculari gonderip bunun dengesini saglamak istiyorlar. Bosuna Sneijder'i gondermediler, 4.5 milyon euro da oyle kar ettik diye dusunmuslerdir kesin.ama onu zorunluluk yada sınırlama olarak söylemedi biz öyle yapacaz dedi sanki benmi yanlış duymuşum alper
Serkan ŞafakSON DAKİKA | Kayserispor'a transferi son anda iptal olan Sabri Sarıoğlu, 800 Bin € yıllık ücret karşılığında 2 yıllığına Göztepe'de !
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi