Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Igor Tudor, bu akşam yapılacak antrenmanı futbolcuların zemine ve stada alışması adına Florya'dan Türk Telekom Stadına aldı..

Ilk defa bu statta oynayacaklar imparator zeki, imparator akilli..
Geçen de demiştim yemin ediyorum salak bu adam.

sent via GSC

Selcuk
Dejong

Sirf bu 2si bile gitse inanilmaz bir butce acilacak maas konusunda.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

UEFA ile alakasi yok artik, Dursun yani yonetim boyle bir karar almis. Daha da o kadar cok maas butcesi istemiyorlarmis dedi dun Mariano'nun imza toreninde. Kisaca ben buna max 60 milyon euro diyorum zaten.
Doğru bi karar. Transfere çok para harcıyoruz ama futbolcuların maaşı da yatıyordur umarım yoksa büyük huzursuzluk çıkar Sabri,Wesley,Hakan gibi maaşını geç almayı sorun etmeyen oyuncular yok artık

Mathias Oliveria denen sol beki,güçlü ve agresif olmasından dolayı Krasnodar'daki Ramirez'e benzettim defansif işleri iyi yapsın ve ayağı düzgün olsun 200-300bine alınıp 3-4e satılabilecek bir profide olsa bil yeterli olur...aslın bütçe orta sahaya harcanmalı

Bonservis butcemizde bir limit yok diyordu gecende Dursun. Kafaniza fazla takmayin bunu. Ama maas konusunda limit var, gecen sezon 61 milyon euro maas odemisler. Bu sezon da max 60 milyon euro olacagini Dursun dun soyledi. Gecen sezonki maas butcenin altinda kalacagiz. Yani eldeki bazi gereksizleri gondermek lazim.

ama onu zorunluluk yada sınırlama olarak söylemedi biz öyle yapacaz dedi sanki benmi yanlış duymuşum alper

De Jong 2.500.000 Euro
Cavanda 875.000 Euro
H. Balta 1.250.000 Euro

Bunlari gonderebilirsek kabaca 4.5 milyon euro vermekten kurtulmus oluruz.

isterse mac uzayda oynansin
gs maci vura vura kazanmak zorundadir
zemin bahane olamaz
sokarlar öyle ise

Turu geçsinlerde isterlerse uzayda yapsınlar antrenmanı. Yoksa o stadın rezervuarında sifona gidecek birileri...

Yarın imtan var ve yine son dakika başladım çalışmaya.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

ama onu zorunluluk yada sınırlama olarak söylemedi biz öyle yapacaz dedi sanki benmi yanlış duymuşum alper
Dogru duydun, cunku maaslar yukseldimi problemler de basliyor. Sonra da sezon sonu zarar yapiyorsun dogal olarak. Bizim artik o kadar maas verecek luksumuz yok demisti zaten. Gerci yeni gelenlere de cok maas veriyorlar ama bazi oyunculari gonderip bunun dengesini saglamak istiyorlar. Bosuna Sneijder'i gondermediler, 4.5 milyon euro da oyle kar ettik diye dusunmuslerdir kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt