Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özgür ayten gelse de bir bilgilendirse bizi

Juvenin tr listesiymiş. Zaniolo tonali chiesa tüm wonderkidleri toplamışlar 3ü de fmde benim takımda seneye yeni isimler bulacağız maalesef.
Screenshot_20190605-211807.webp

Fulham'in sahibi is adami degil mi? Florya'dan 1 donum verelim. :D
Yalniz bu internet gazeteciligi resmen bitirdi. Eskiden gazete basildiktan sonra sallamak icin 24 saat beklemek zorundaydilar, simdi dakika basi twit salliyorlar.

Fransau18-brezilyau22 maçı var. Fransa'nın 8 numarası ben topçuyum diyo. Henüz 17 yaşında

1 haftaya kalmaz Fatih hoca IGTV’ye ‘Banega’yla ilgilenmiyoruz, hiç ilgilenmedik’ açıklamasını yapar.

Banega’yla deplasmanda maç kazanmak? Abi hadi ya..

Nasi iyiydi hocam ne izledin sen? Adam bitmis sakatlik vs diagneden beterdi 2 senedir ama yine de toparlayabilir diyip cok kucuk de olsa acik kali bırakıyorum.

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diger arkadas transfermarkt profesoru cikti ona cvp vermiom da, benteke sakatliktan ciktiktan sonra her macini izledim takim oyununa cok faydali idi. Batshuayi daha gole yakin olsa da Bentekenin yarisi kadar katki yapmadi takim oyununa. Sakat fln diyip gecmemek ve katkisini dogru bir sekilde gozlemlemek gerekir.

Diger arkadas transfermarkt profesoru cikti ona cvp vermiom da, benteke sakatliktan ciktiktan sonra her macini izledim takim oyununa cok faydali idi. Batshuayi daha gole yakin olsa da Bentekenin yarisi kadar katki yapmadi takim oyununa. Sakat fln diyip gecmemek ve katkisini dogru bir sekilde gozlemlemek gerekir.
Benteke fail compilation yapilsa 10 dakkadan uzun olur hocam

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt