Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri ve BanegaBanega ve Seri
Geri 4lü sırf Semihlerden oluşsa bile, Lig de garanti Şampiyon oluruz.
Odsonne edouardi 20den asagi alamazsin bonservisini celtic aldi 2 seneye kalmaz PLdeSeri banega
Olsen. Feghouli. Babel
Odsonne Edouard
Geri 5liyi yazmama gerek yok.
Herifler daki rahatlığa bak.Juvenin tr listesiymiş. Zaniolo tonali chiesa tüm wonderkidleri toplamışlar 3ü de fmde benim takımda seneye yeni isimler bulacağız maalesef.Ekli dosyayı görüntüle 47903
Hayal de mi kurmayalım.Odsonne edouardi 20den asagi alamazsin bonservisini celtic aldi 2 seneye kalmaz PLde
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benteke sığırı bu sene tam fiyaskoydu ama bizde canlanabilir, cromagnon tipi var
Benteke iyiydi nesi fiyaskoydu birater
Banega nın yanına kiralık PASALIC iyi olur diyorum ?
Nasi iyiydi hocam ne izledin sen? Adam bitmis sakatlik vs diagneden beterdi 2 senedir ama yine de toparlayabilir diyip cok kucuk de olsa acik kali bırakıyorum.Benteke iyiydi nesi fiyaskoydu birater
Nasi iyiydi hocam ne izledin sen? Adam bitmis sakatlik vs diagneden beterdi 2 senedir ama yine de toparlayabilir diyip cok kucuk de olsa acik kali bırakıyorum.
Benteke fail compilation yapilsa 10 dakkadan uzun olur hocamDiger arkadas transfermarkt profesoru cikti ona cvp vermiom da, benteke sakatliktan ciktiktan sonra her macini izledim takim oyununa cok faydali idi. Batshuayi daha gole yakin olsa da Bentekenin yarisi kadar katki yapmadi takim oyununa. Sakat fln diyip gecmemek ve katkisini dogru bir sekilde gozlemlemek gerekir.
_____Serimarko rog
pasalic
benaccer
Banega
hepsi cuk oturur 8 numarada