- 1 Mayıs 2018
- 57.590
- 48.364
- 3.873
buffon-fener diyorlar.. .Olursa çok sevinirim. Büyük efsaneyi burada izlemek zevk.
buffonlugu kalmamis yalniz onunde merdar ve copdik olursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buffon-fener diyorlar.. .Olursa çok sevinirim. Büyük efsaneyi burada izlemek zevk.
Verdi mi?Hakan Gündoğar önemli bi kırmızı vercem diyor dikkat
buffonlugu kalmamis yalniz onunde merdar ve copdik olursa
2019-2020 sezonunda Şampiyonlar ligine gidemezsek nasıl ödeyeceğiz 3 ünün nerdeyse 12 milyona varan maaşınıBrahimi-Belhanda-Feghouli
Şu hücum hattı değil STSL için Avrupa için bile sağlam bir hücum hattı olurdu şu adamların önünde Diagne de oynasa Muriç de oynasa inan koymazdı bana
gelişmez bu fm de çalışkanlık 12 sadece kararlılıkta düşükBizimle adı geçen bazı oyuncuların fm scout profilleri ve karşılaştırma açısından Feg'i koydum.
Ekli dosyayı görüntüle 47974Ekli dosyayı görüntüle 47975Ekli dosyayı görüntüle 47976Ekli dosyayı görüntüle 47977Ekli dosyayı görüntüle 47978Ekli dosyayı görüntüle 47979Ekli dosyayı görüntüle 47980Ekli dosyayı görüntüle 47981Ekli dosyayı görüntüle 47982Ekli dosyayı görüntüle 47983Ekli dosyayı görüntüle 47984Ekli dosyayı görüntüle 47985Ekli dosyayı görüntüle 47986Ekli dosyayı görüntüle 47987
Onyekuru afrikalı hocam.
@Arif Ulu da mesela isterse premier ligde çalışma izni aranmadan oynayabiliyor. Değil mi renktaş?
Es kaza ceyrek final yapsak su 3'ü ayni Arap takimina 50 milyona satilirdi.Brahimi-Belhanda-Feghouli
Şu hücum hattı değil STSL için Avrupa için bile sağlam bir hücum hattı olurdu şu adamların önünde Diagne de oynasa Muriç de oynasa inan koymazdı bana
Zaten ya yine şampiyon olacağız diyerek yola çıkacağız ya da küçülme yolunu tercih edip elimizdeki Feghouli-Belhanda-Muslera gibi adamları da satma yoluna gidelim2019-2020 sezonunda Şampiyonlar ligine gidemezsek nasıl ödeyeceğiz 3 ünün nerdeyse 12 milyona varan maaşını
İşte asıl nokta o şu üçlünün başarısız olsa bile elimizde kalma sıkıntısı yok Belhanda 8-10 mil.€ bonservis getirisi olur Feghouli daha da fazla zaten Brahimi inanılmaz piyasası olan bir adamEs kaza ceyrek final yapsak su 3'ü ayni Arap takimina 50 milyona satilirdi.
Sevilla gibi bir takımın Banega kalitesinde bir adamdan vazgeçeceğini zannetmiyorum, hani 32-33 yaşında olsa tamam derim de bu adamı anca Monchi gibi bir adam piyasası varken 7 mil.€ bonservis getirisi ile satalım diye düşünür. Yoksa hiçbir hocanın gelir gelmez istemem diyeceği bir adam değil Banega yani bu boru muGecen biri banega yeni tdden sonra ayrilacak td de acik kapi bıraktı vs diyodu bugun twitterda bi arkadas latin tribünden tam tersini soyledi monchinin sozleriymis dedi
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi