Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Özgür Ayten

kuruduk reis

4 protokol demişsin yeni gördüm

fatih-şener-jimmy-babel mi

birkaç kişi yüzünden bizde haber alamıyoruz

Acaba Babel transferi santrfor için de düşünülüyor olabilir mi ?

Tamam as santrfor için doğrudan uygun değil belki de çok iş yapabilirdi o mevkide

Brahimi-Belhanda-Feghouli

Şu hücum hattı değil STSL için Avrupa için bile sağlam bir hücum hattı olurdu şu adamların önünde Diagne de oynasa Muriç de oynasa inan koymazdı bana
2019-2020 sezonunda Şampiyonlar ligine gidemezsek nasıl ödeyeceğiz 3 ünün nerdeyse 12 milyona varan maaşını

Brahimi-Belhanda-Feghouli

Şu hücum hattı değil STSL için Avrupa için bile sağlam bir hücum hattı olurdu şu adamların önünde Diagne de oynasa Muriç de oynasa inan koymazdı bana
Es kaza ceyrek final yapsak su 3'ü ayni Arap takimina 50 milyona satilirdi.

2019-2020 sezonunda Şampiyonlar ligine gidemezsek nasıl ödeyeceğiz 3 ünün nerdeyse 12 milyona varan maaşını
Zaten ya yine şampiyon olacağız diyerek yola çıkacağız ya da küçülme yolunu tercih edip elimizdeki Feghouli-Belhanda-Muslera gibi adamları da satma yoluna gidelim

Yani böyle kaliteli adamları gündemine getirirsen bu maliyetleri gündeme alacaksın. Madem böyle adamların peşinde olmayacağız ne diye 2 senedir şampiyon oluyoruz ki ?

İyi Sinan Gümüş'le sözleşme imzalayıp Şampiyonlar Liginde başarı bekleyelim sonra. Merak etme reis bu üçlüden hiçbiri elimizde kalmaz bu gün Belhanda'yı satacak olsak 9-10 mil.€ bonservis getirisi olur belki Feghouli için daha fazla Brahimi için konuşmuyorum bile

Brahimi'ye vereceğimiz 5 mil.€ imza parası komik sayılır o adamı bonservisiyle alacak olsan Porto ile 5 mil.€ teklif ile masaya bile oturamazsın maaş konusunda söylediğim gibi bu adamları gündeme alıyorsan maliyetini de göze alacaksın

Tutup oraya Babel'i alsak da çok ucuz olmayacak ki reis

Es kaza ceyrek final yapsak su 3'ü ayni Arap takimina 50 milyona satilirdi.
İşte asıl nokta o şu üçlünün başarısız olsa bile elimizde kalma sıkıntısı yok Belhanda 8-10 mil.€ bonservis getirisi olur Feghouli daha da fazla zaten Brahimi inanılmaz piyasası olan bir adam

Her türlü transfer başarısı olurdu bu üçlüyü bir araya getirmek ....

Gecen biri banega yeni tdden sonra ayrilacak td de acik kapi bıraktı vs diyodu bugun twitterda bi arkadas latin tribünden tam tersini soyledi monchinin sozleriymis dedi

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevilla gibi bir takımın Banega kalitesinde bir adamdan vazgeçeceğini zannetmiyorum, hani 32-33 yaşında olsa tamam derim de bu adamı anca Monchi gibi bir adam piyasası varken 7 mil.€ bonservis getirisi ile satalım diye düşünür. Yoksa hiçbir hocanın gelir gelmez istemem diyeceği bir adam değil Banega yani bu boru mu

İnanın bana Mata 'nın gelmesi bile Banega'dan daha mantıklı geliyor ManU Mata'dan vazgeçebilir ama Sevilla gibi bir takım Banega'dan kolay kolay vaz geçmez ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt