Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Daha Banegaya teklif bile yapmamışız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi trezege içine sınıyor mu Allah aşkına. Kasımpaşa yi zengin ettik ya. :/Enteresan işler oluyor
Sezon başı hazırlık maçlarında bile genç çocuklar girince hareketlendi oyunumuz ama hala onlar için bir hamle yok gibi.
Gerçi kamta belli olur o iş, önyargılı olmayalım şimdilik
Beyinsiz meyinsiz bize o tip oyuncular lazim Babelmis senin karsinda son 2 senenin sampiyon takimi var Tinercilerin artiğini mi layik goruyorsun bu takima Beyinsiz dedigin adamlar ic sahada Tinercileri oplatan adamlarYav bu saydığın adamlara burada herkes beyinsiz demiyormuydu? Şimdi mi kıtmetli oldular ben bunlarla bir tutmuyorum ki hepsini üst üste koyar diyorum bir tutan sensin.
Daha Banegaya teklif bile yapmamışız
Transfer dönem yarin basliyor resmi olarak
Diagneden zarar etmicez hala şu "kazik" kafasindan cikamadiniz.
Trezeguet 5m altina alinirsa iyi transfer
Ondan da zarar etmeyiz
Calim atamıyor ki. Tek özelliği var iyi orta açıyorTrezeguet nedir yahu topu kaptirdimi elini belina koyup bekleyen sirk topcusu birakin boyle adamlari kosan yardiran mucadele edenn oyuncu lazim trezegeut tam fener topcusu iki calim atsin oley ceksinler
Bonuslar sayilmiyor galiba. Yoksa belhanda felanda -500 olacak.Diagne şampiyon olursa 3 m euro ödenecek diyorlardı 5te Luyindamanın opsiyonu var - 8 m euro ile mi başlıyoruz transfere?
Hayır sadece Luyindama'nın bonservisi için eksideyiz.Diagne şampiyon olursa 3 m euro ödenecek diyorlardı 5te Luyindamanın opsiyonu var - 8 m euro ile mi başlıyoruz transfere?