Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enteresan işler oluyor

Sezon başı hazırlık maçlarında bile genç çocuklar girince hareketlendi oyunumuz ama hala onlar için bir hamle yok gibi.

Gerçi kamta belli olur o iş, önyargılı olmayalım şimdilik
Abi trezege içine sınıyor mu Allah aşkına. Kasımpaşa yi zengin ettik ya. :/

Yav bu saydığın adamlara burada herkes beyinsiz demiyormuydu? Şimdi mi kıtmetli oldular ben bunlarla bir tutmuyorum ki hepsini üst üste koyar diyorum bir tutan sensin.
Beyinsiz meyinsiz bize o tip oyuncular lazim Babelmis senin karsinda son 2 senenin sampiyon takimi var Tinercilerin artiğini mi layik goruyorsun bu takima Beyinsiz dedigin adamlar ic sahada Tinercileri oplatan adamlar

Mevcut yönetimden şahsen razıyım ama transfer işlerinde Dursun'a kıyasla fark yaratamadılar. O da Paşa'nın çöplerinden nemalanırdı, bunlar da.

Transfer dönem yarin basliyor resmi olarak

Acun ılıcalı instagramda az evvel Mesut özil ile resim paylaştı. Altındaki not : " inşallah bu sene vatan hasretin de sona erer :)"

Fenere mi bağlamaya çalışıyorlar acaba

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Fatih Terim'in acil iyi bir transfer yardımcısına ihtiyacı var yada kim su Anadolu kuluplerini zengin etmeye çalışıyorsa işte. Allah aşkına Twitter dan bişey acin trezege istemiyoruz diye

Trezeguet nedir yahu topu kaptirdimi elini belina koyup bekleyen sirk topcusu birakin boyle adamlari kosan yardiran mucadele edenn oyuncu lazim trezegeut tam fener topcusu iki calim atsin oley ceksinler

Diagne şampiyon olursa 3 m euro ödenecek diyorlardı 5te Luyindamanın opsiyonu var - 8 m euro ile mi başlıyoruz transfere?

Ulan Abdurrahim, bu transfere hic ellemesene ya adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt