Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolculari kölemi saniyorsun? Isteyen menajerini bile sutluyor. Belhandanin eski menajeri Younes SL de oynasin onu 15-20 milyona Katara satarim diyordu. Öyleyse Belhanda o adami postalayip niye D'Avilayi menajer olarak secti?

Raiola o zaman Donnarummayi niye Milandan kurtaramadi? Ona kalirsa ilk sözlesmesini bile imzalatmayackti
Burda futbolcunun zararına bi şey yok ki.Futbolcuya daha fazla maaş alacağı bi kulüp buluyo.Karşılığında bizim isteğimiz üzerine bu açıklamaları yapmasını istiyo..

D8fai6eWwAEIYNX.jpg

Apo dan Süperlig ici transfer show.

Babel, Trezeguet, Sener.

İşte asıl hedef ;

Inter'de yeni teknik direktör Conte ve yönetim kurulu, Mauro Icardi'nin bir daha asla Inter forması giyemeyeceğine karar verdi. Icardi'nin ipi çekildi. (Sky Italia)
D8fY7efXYAU72rT.jpg

Danny welbeck,babel ve mitrouglou santrafor hattı kuralım.
Orta sahayı seri ve banega koyup
Kanatları brahimi,bruma veya onyekuru yapalım
Feghouliyi 10a cekelim
Diagne,mariano,Fernando,belhandayi satalım
Artan bonservise gore bekleri genclestirelim.
İs yapacak yerli Rotasyon oyuncuları alalim taylan,kenan gibi

Bu adam bize 3 sene katkı verse yıllığı 3.5 civarına. Kötü mü sence? Trezege parasiz mi oynayacak sanki ben cidden anlayamıyorum

Ben olsam Brahimi'de almam. Trezeguet'in yuzune bile bakmam. Olsen'in bonservisi 6m ise gider klubune 10m kendisine de 3m verir alırım. 2 sene sonra seni istediğin yere gondericem derim. 2 yıl performans alır sonra da 20m ye satarım. En azından stratejim veya alacağım risk bu olur. Biz ya coplere ya emeklilik primi arayanlara kulubun kapisini acarak Avrupaya acilamayacağız. Anlayın artık bunu.

Özgür Brahimi bizim maçlarda nasıldı. Ben o maçlarda ayık olmadığım için hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum maçı izleyememistim çalıştığım icin ama Porto da izledim. Adam iyi de sorun sadece brahimi değil. Başka adam da bulunur onu ben örnek olarak verdim. Amacım trezege gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt