- 10 Mart 2013
- 121.595
- 158.360
- 5.068
Diagneden zarar etmiyecegiz hala şu "kazik" kafasindan cikamadiniz.
Trezeguet 5m altina alinirsa iyi transfer
Ondan da zarar etmeyiz
Adam gitmiyor ki kamk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagneden zarar etmiyecegiz hala şu "kazik" kafasindan cikamadiniz.
Trezeguet 5m altina alinirsa iyi transfer
Ondan da zarar etmeyiz
Listenin 3. Sü Musa çağıran yanlız![]()
Bonuslar al sat yaparken ffpye dahil olmuyor
Belhanda ve Diagne gidecek bence.Fiyat arttırmak için böyle diyolar..Adam gitmiyor ki kamk
Hocam Brahiminin maliyeti için 25 milyon eurolardan bahsediyorlar.Ne ucuzluğu Allah aşkına.Adamın bonservisi yok diye dünyaları istiyor.Son kullanıcısı olacak klübü arıyor.Senede 4 milyon Euro alan +30 adamı satmak için Arap klüplerine el açmaktan başka çarende yok.Evet brahimi yi 100000 kere tercih ederim. Kusura bakmada önce parasızlıktan bahs ediyosunuz. Sonra boşta süper adamlar varken Diagne trezege gibi adamlara 10+ milyon eurolar bonservis veriyosunuz. Bırak hocam gözünü seviyim mantikli değil bu
Belhanda ve Diagne gidecek bence.Fiyat arttırmak için böyle diyolar..
Bu adam burda sevilmedigini biliyorAdam gitmiyor ki kamk
Ya çalım filan boşver de bişey sorcam. Bonservis vericeksin diğer tarafta bonservisi elinde adamlar var. Ffp filan konuşuyor herkes. Trezege yi almak mantıklı ise sana göre ben susarimOzgur hocam gece gece s*kmeyelim birbirimizi burada) adam calim atiyor işte
Belhanda ve Diagne gidecek bence.Fiyat arttırmak için böyle diyolar..
Devre arası gidecekti.Fatih hoca yazın gidersin dedi.Geçenlerde Comolli Zajc varken transfer yapmayacaz dedi.Fiyatını yükseltti ve bonservissiz Ben Arfa ile görüşüyolar..Cagne neyse de öbürünün gideceğini hiç sanmıyorum
Bu adam bize 3 sene katkı verse yıllığı 3.5 civarına. Kötü mü sence? Trezege parasiz mi oynayacak sanki ben cidden anlayamıyorumHocam Brahiminin maliyeti için 25 milyon eurolardan bahsediyorlar.Ne ucuzluğu Allah aşkına.Adamın bonservisi yok diye dünyaları istiyor.Son kullanıcısı olacak klübü arıyor.Senede 4 milyon Euro alan +30 adamı satmak için Arap klüplerine el açmaktan başka çarende yok.
Bu adam burda sevilmedigini biliyor
Kendisinde zerre aidiyet duygusu oldugunu da dusunmuyorum bizim icin istese istemesede gidecek
Tek korkum belhanda da oldugu gibi terimin salmak istememesi
Adamın bonservisi yok diye 25 milyon Euro külfete mi girelim 30 yaşında adam için.Ya çalım filan boşver de bişey sorcam. Bonservis vericeksin diğer tarafta bonservisi elinde adamlar var. Ffp filan konuşuyor herkes. Trezege yi almak mantıklı ise sana göre ben susarim
Ya çalım filan boşver de bişey sorcam. Bonservis vericeksin diğer tarafta bonservisi elinde adamlar var. Ffp filan konuşuyor herkes. Trezege yi almak mantıklı ise sana göre ben susarim