Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonuslar al sat yaparken ffpye dahil olmuyor

Oluyor. Ama oyuncunun satin aldigin veya postaladigin döneme gecerli oluyor.

Diagne in Bonusu 18/19 dönemi icin gecerli simdiki döneme zarari yok.

Bonus gecerli olmasa, FFP kisitlamasi olan takimlar iyi bir oyuncuyu 1 milyona alir ve 1 mac yaptigi an mesela 14 milyon bonus olarak gösterir ...

Evet brahimi yi 100000 kere tercih ederim. Kusura bakmada önce parasızlıktan bahs ediyosunuz. Sonra boşta süper adamlar varken Diagne trezege gibi adamlara 10+ milyon eurolar bonservis veriyosunuz. Bırak hocam gözünü seviyim mantikli değil bu
Hocam Brahiminin maliyeti için 25 milyon eurolardan bahsediyorlar.Ne ucuzluğu Allah aşkına.Adamın bonservisi yok diye dünyaları istiyor.Son kullanıcısı olacak klübü arıyor.Senede 4 milyon Euro alan +30 adamı satmak için Arap klüplerine el açmaktan başka çarende yok.

Diagnenin alicisi hazirdir aldigimiza veririz belhanda arabida fiyatini yukseltmek icin manu kankasina kalicak diye haber yaptiritor 15 20/ gune ikiside yallah tazzik arabistana

Belhanda ve Diagne gidecek bence.Fiyat arttırmak için böyle diyolar..

Onlarin ellerine ne geciyor o durumda? Diagne zaten gidersem en fazla para veren takima giderim diye birsey demedimi?

Ne kadar düsük rakama giderse, o kadar fazla maas/imza parasi/menajer komisyonu cikartma sansi olur.

Hocam Brahiminin maliyeti için 25 milyon eurolardan bahsediyorlar.Ne ucuzluğu Allah aşkına.Adamın bonservisi yok diye dünyaları istiyor.Son kullanıcısı olacak klübü arıyor.Senede 4 milyon Euro alan +30 adamı satmak için Arap klüplerine el açmaktan başka çarende yok.
Bu adam bize 3 sene katkı verse yıllığı 3.5 civarına. Kötü mü sence? Trezege parasiz mi oynayacak sanki ben cidden anlayamıyorum

Diyelim Trezeguet geldi sola baska kim gelecek

Babel, Brahimi, Onyekuru, Bruma

Bunlarin hepsi ilk etapta onunde olur. Bir de savunmaya hic yardim etmeyen bir oyuncu goze batmiyordu ama Onyekuru o konuda cok iyiydi Diagne - Feghouli ikilisi zaten gotunu kaldirmiyor Trezeguet ile beraber vefat ederiz

Fakat 5-6m gibi paralara bitecekse iyi transfer Trezeguet

Bu adam burda sevilmedigini biliyor
Kendisinde zerre aidiyet duygusu oldugunu da dusunmuyorum bizim icin istese istemesede gidecek
Tek korkum belhanda da oldugu gibi terimin salmak istememesi

Terim Cagne'yi dehler.Ligde bir maçtan sonra presçi forvet alacağız gibi bir şey dedi.Mitroğlu da Cagne de presçi değil.Yalnız Belhanda'yı yollamak istemiyor bence maalesef.

Diagne ye bende dahil çok yüklendiğimizi düşünüyorum bu arada. Tribünden maçını izleme fırsatım oldu, herif bütün defansı peşinde gezdirdi 90 dk. Yeter artık düşer performanstan dedim belli dk lar, düşmedi adam.

Bilemiyorum değişik bir dönemden geçiyoruz.

Ya çok iyiye gideceğiz ya da afallayacağız

Ya çalım filan boşver de bişey sorcam. Bonservis vericeksin diğer tarafta bonservisi elinde adamlar var. Ffp filan konuşuyor herkes. Trezege yi almak mantıklı ise sana göre ben susarim

Bugun benle konusurken de boyle yaptin. Orijinal tartisma konusundan sapiyorsun hep. Yanilmisim Trezeguet iyi calimciymis de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt