Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Büyük geçmiş olsun, o zaman çok acımaz.sağ el malesef heis solak olmayı öğrendim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük geçmiş olsun, o zaman çok acımaz.sağ el malesef heis solak olmayı öğrendim![]()
Beyinsiz meyinsiz bize o tip oyuncular lazim Babelmis senin karsinda son 2 senenin sampiyon takimi var Tinercilerin artiğini mi layik goruyorsun bu takima Beyinsiz dedigin adamlar ic sahada Tinercileri oplatan adamlar
Benim gözümde şener'in, ömer den farkı yok.as kadrodan biri sakatlansa sinana mugdata mecbur kalsak sezon icinde ilk sovecek kisi sensin yaw
12 13 kisiyle kac defa sampiyon olacak bu takim
yedege de ihtiyaci var
mesajlarimizda mantik ve sag duyudan uzaklasmayalim pls
Bir ateist'in Allah korusun demesi de ironik olmuş yalnız.![]()
Hesapta uçak inecek bu gece.ben arfa fenere mi gitmis
saolasın knk, olumlu taraftan bakmsk önemlicok gecmis olsun bilmiyordum
kirik acisi kis aylarinda cekilmez isin olumlu tarafindan bakmak lazim![]()
saolasın abiBüyük geçmiş olsun, o zaman çok acımaz.
Akıllı olsak seninle ne İşimiz var burada Hayri...Yine manyak manyak seyler yazmaga baslamissiniz
elim kırıldı kol alçıda, yaklaşık 1 aydır tek elim![]()
Kim daha iyi anlamında sordumVisca bjk de iste, nesini anlamadın oğlum.
Amma bahtsız adamsın laGeçmiş olsun bende elimi robota kaptırdım iki parmağım kopma noktasına geldi ameliyat edip diktiler 6 hafta alçıda duracak tendonlar tutsun diye ama pek iç açıcı değil bükmede sorun yaşarım büyük ihtimalle. Dikkatli olmak gerekiyor ne zaman ne olacağını bilemiyoruz
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
sağ el malesef heis solak olmayı öğrendim![]()
bana pek pozitif bir degisim gibi gelmediALLAH KERİM FATİH TERİM.... GERİSİ HİKAYE... 4 tane kitap yazmış safkan bir entellektüel olan nogatomo'nun içinden arenada sete çıkacak bir tribün lideri çıkardı adam.. terim var kafam rahat...
Yaw ne bonusu? Kapta öyle bisey yoktu. Yoksa benmi yanlis hatirliyorum??Oluyor. Ama oyuncunun satin aldigin veya postaladigin döneme gecerli oluyor.
Diagne in Bonusu 18/19 dönemi icin gecerli simdiki döneme zarari yok.
Bonus gecerli olmasa, FFP kisitlamasi olan takimlar iyi bir oyuncuyu 1 milyona alir ve 1 mac yaptigi an mesela 14 milyon bonus olarak gösterir ...