Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyinsiz meyinsiz bize o tip oyuncular lazim Babelmis senin karsinda son 2 senenin sampiyon takimi var Tinercilerin artiğini mi layik goruyorsun bu takima Beyinsiz dedigin adamlar ic sahada Tinercileri oplatan adamlar

Ben dedim demiyorum beyinsiz diye anlatılıyor burada diyorum daha fazla konuşmalayalım alıntılama artık gelsin görelim sonucu ayrıca onyekuru gitti gözüyle bakıyoruz burada kalıyorsa zaten sorun yok tinercileri her türlü yıllardır hoplatıyoruz zaten s mişim tinercileri onla ne alaka.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

as kadrodan biri sakatlansa sinana mugdata mecbur kalsak sezon icinde ilk sovecek kisi sensin yaw
12 13 kisiyle kac defa sampiyon olacak bu takim
yedege de ihtiyaci var
mesajlarimizda mantik ve sag duyudan uzaklasmayalim pls
Benim gözümde şener'in, ömer den farkı yok.
Fenerlilerin dalga geçtiği adama hop diye atladık.
Bu arada geçen sezon ilk devre ömer'in bize kaç tane gol yedirdigini unutma derim.
Ha sen dersen ki ; şener, ömer den daha iyidir bişey diyemem.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Visca bjk de iste, nesini anlamadın oğlum.[/QUOTE]Kim daha iyi anlamında sordum

elim kırıldı kol alçıda, yaklaşık 1 aydır tek elim :(

Geçmiş olsun bende elimi robota kaptırdım iki parmağım kopma noktasına geldi ameliyat edip diktiler 6 hafta alçıda duracak tendonlar tutsun diye ama pek iç açıcı değil bükmede sorun yaşarım büyük ihtimalle. Dikkatli olmak gerekiyor ne zaman ne olacağını bilemiyoruz

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Geçmiş olsun bende elimi robota kaptırdım iki parmağım kopma noktasına geldi ameliyat edip diktiler 6 hafta alçıda duracak tendonlar tutsun diye ama pek iç açıcı değil bükmede sorun yaşarım büyük ihtimalle. Dikkatli olmak gerekiyor ne zaman ne olacağını bilemiyoruz

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Amma bahtsız adamsın la

Geçmiş olsun

Oluyor. Ama oyuncunun satin aldigin veya postaladigin döneme gecerli oluyor.

Diagne in Bonusu 18/19 dönemi icin gecerli simdiki döneme zarari yok.

Bonus gecerli olmasa, FFP kisitlamasi olan takimlar iyi bir oyuncuyu 1 milyona alir ve 1 mac yaptigi an mesela 14 milyon bonus olarak gösterir ...
Yaw ne bonusu? Kapta öyle bisey yoktu. Yoksa benmi yanlis hatirliyorum??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt