Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uzman heyetini cagiralim
@Arif Ulu
@Kenan Ünal
Geçmiş olsun bende elimi robota kaptırdım iki parmağım kopma noktasına geldi ameliyat edip diktiler 6 hafta alçıda duracak tendonlar tutsun diye ama pek iç açıcı değil bükmede sorun yaşarım büyük ihtimalle. Dikkatli olmak gerekiyor ne zaman ne olacağını bilemiyoruz

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Hayda gecmis olsun lan. Nasil boyle bi sey yaptin ustat

Norvec liginde guzel mucevherler var az bonservis parasina ucuz maliyetli yuksek potansiyelli futbolcular

ALLAH KERİM FATİH TERİM.... GERİSİ HİKAYE... 4 tane kitap yazmış safkan bir entellektüel olan nogatomo'nun içinden arenada sete çıkacak bir tribün lideri çıkardı adam.. terim var kafam rahat...

Tribünden şampiyon yaptı takımı reis hala çöp diyen var:) koca bir nesil sayesinde cimbomlu olmuş hala beğenmeyen var :) neymiş terimspormuş :) yüzyılın takımı tinercilerin cenk koray şamp. Çık 13 şampiyonluğu var. Reisin kendi başına 8 neymiş taktik bilmiyormuş yav he he...

Geçmiş olsun bende elimi robota kaptırdım iki parmağım kopma noktasına geldi ameliyat edip diktiler 6 hafta alçıda duracak tendonlar tutsun diye ama pek iç açıcı değil bükmede sorun yaşarım büyük ihtimalle. Dikkatli olmak gerekiyor ne zaman ne olacağını bilemiyoruz

Geçmiş olsun.

sanada büyük geçmiş olsun leocum, inş sıkıntı olmaz

trezege neysede bedava babele bok atanlar gidin su topu filan izleyin.babel dedıgn herif ucuza oynasa zaten fiko sapıgı fener filan coktan kapardı

Geçmiş olsun bende elimi robota kaptırdım iki parmağım kopma noktasına geldi ....

Robot HA
6a164f26774949d2bf5a170ac3f362c6.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt