Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir arkadaş vardı devre arasında her şeyi bilmişti özelden kaynağını atmıştı kimdi o çıksın artık ortaya

DlXMVpmWwAA_3iH.jpg

O arkadaşa göre Trezeguet ile hiç alakamız yok.Maalesef haber yalan herhalde.Ulan TRT gece gece heyecanlandırdın
önemli değil trezege olmasa bile bizimkiler güzel trasnferler yapacaklar. marcao luyindama bunlara örnek. Ama özgür ayten buralarda mı göremedim hiç mesajını

Özgür Ayten forumu bırakmış, kendisine sosyal medyadan ulaştım. Forumdaki bazı insanlar ciddi manada sıkmış canını

Ahmet Arif Kesen agbey kaliteli bir fenerbahcelidir
Adem hocam bu nedir şimdi?
Yakıştı mı sana bu kuş itami?

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

hahaha
eski kız arkadasımı hatırlattın
ne zaman alakasız bir kızdan bahsetsem misal 'ayse de isinden ayrılmıs' falan desem hemen 'ayseyi de yakından takip ediyosun galiba' gibi laflarla bana cakmaya calısırdı
kıskanc bir kızdı
sepetledim

Güzel kafa hayırlı olsun güle güle kullan.

ne oldu bu şikeci angutlar hatem ben arfayı alıyordu uçağı rotar mı yapmş

hahaha
eski kız arkadasımı hatırlattın
ne zaman alakasız bir kızdan bahsetsem misal 'ayse de isinden ayrılmıs' falan desem hemen 'ayseyi de yakından takip ediyosun galiba' gibi laflarla bana cakmaya calısırdı
kıskanc bir kızdı
sepetledim
vay be ekin ne erekksin he sen senin erkekligin varya fena bi erkeklik dikkat et erkekligne maruz kalp erkekligmiz gider erkek amadspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt