- 3 Haziran 2015
- 56.835
- 65.999
- 4.143
Acun Özil zu fener diyo
Kesin olarak Reisin takimina gidecek er yada geç
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun Özil zu fener diyo
iste tipik antu kafası
orda da 'kadroda harun volkan kameni var hala bedava buffona burun kıvıranlar var' seklinde postar atılıyor
Bir arkadaş vardı devre arasında her şeyi bilmişti özelden kaynağını atmıştı kimdi o çıksın artık ortaya
O arkadaşa göre Trezeguet ile hiç alakamız yok.Maalesef haber yalan herhalde.Ulan TRT gece gece heyecanlandırdınBir arkadaş vardı devre arasında her şeyi bilmişti özelden kaynağını atmıştı kimdi o çıksın artık ortaya
O Icardi buraya gelecek
hahaha
önemli değil trezege olmasa bile bizimkiler güzel trasnferler yapacaklar. marcao luyindama bunlara örnek. Ama özgür ayten buralarda mı göremedim hiç mesajınıO arkadaşa göre Trezeguet ile hiç alakamız yok.Maalesef haber yalan herhalde.Ulan TRT gece gece heyecanlandırdın
astar miydi eski soyadin bu ne yaw herkes soyad degistiriyorÖzgür Ayten forumu bırakmış, kendisine sosyal medyadan ulaştım. Forumdaki bazı insanlar ciddi manada sıkmış canını
Adem hocam bu nedir şimdi?Ahmet Arif Kesen agbey kaliteli bir fenerbahcelidir
hahaha
eski kız arkadasımı hatırlattın
ne zaman alakasız bir kızdan bahsetsem misal 'ayse de isinden ayrılmıs' falan desem hemen 'ayseyi de yakından takip ediyosun galiba' gibi laflarla bana cakmaya calısırdı
kıskanc bir kızdı
sepetledim
vay be ekin ne erekksin he sen senin erkekligin varya fena bi erkeklik dikkat et erkekligne maruz kalp erkekligmiz gider erkek amadsporhahaha
eski kız arkadasımı hatırlattın
ne zaman alakasız bir kızdan bahsetsem misal 'ayse de isinden ayrılmıs' falan desem hemen 'ayseyi de yakından takip ediyosun galiba' gibi laflarla bana cakmaya calısırdı
kıskanc bir kızdı
sepetledim