Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Özgür Ayten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sunnetciye gidiyor gibi
Umreye mi gidiyor?
Yok yav sanmıyorum hangi sünnetçi kesebilir daha doğrusu cesaret edebilir?sunnetciye gidiyor gibi
aydin yunus emre olayinda saka yapiyor yawBurada olmayan renktaşlarımız hakkında konuşmak bize yakışmıyor
yaw burda zamnında duyumlarımla , haberlerimle site ünlendi haberiniz yok neyse alan alır almayan çok derdim
bizi yarı yolda bırakmayan küsüp kaçmayan duyumcuların hocasına tşk ederimyaw burda zamnında duyumlarımla , haberlerimle site ünlendi haberiniz yok neyse alan alır almayan çok derdim
Aseton değil o kardeş, makyaj temizleme suyuyla gargara yapmıştım yanlış olmasın lütfen.gecen gun de biri aseton mu ne icmisti

Aseton değil o kardeş, makyaj temizleme suyuyla gargara yapmıştım yanlış olmasın lütfen.![]()
Loş ışık yok mu hocamsaat alman saati ile gecenin ikisi. Disaridaki gece sessizligini derin bir melodi ugultulayarak bölen gizimli bir bayan sesi yansiyor calisma odama.
Yok ya gece tırstım uyuyamadım, sabah 8-9 gibi bişeyim yoktu hala ondan sonra uyudumGittin mi doktora
saat alman saati ile gecenin ikisi. Disaridaki gece sessizligini derin bir melodi ugultulayarak bölen gizimli bir bayan sesi yansiyor calisma odama.
Allah seni bize bağışladı.Şükür namazı kıldın umarımGittin mi doktora
Adem çakarsın sensaat alman saati ile gecenin ikisi. Disaridaki gece sessizligini derin bir melodi ugultulayarak bölen gizimli bir bayan sesi yansiyor calisma odama.
kalıcı makyaj tavsiye ederim renktasAseton değil o kardeş, makyaj temizleme suyuyla gargara yapmıştım yanlış olmasın lütfen.![]()