Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.783
- 11.159
- 1.838
jimmy durmaz mı demek istedinizRiza durmisi Galatasarayimza önerildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jimmy durmaz mı demek istedinizRiza durmisi Galatasarayimza önerildi.
ewt mesela hollanda portekiz maçını kazanan veya ingiltere isvçre maçını kazananın aslında ne kazanacağını anlatacak biri lazımforumdaki yoklugu hissediliyor baya
bana da bir soyadı bulun
Şahsi fikrim
Aşağıdaki isimleri satacaklar
Muslera (river plate 15 diyorlar)
Marcao (19 yaşında yeni stoper aldık)
Mariano
Fernando
Belhanda
Diagne
Feghouli (belki)(çok beğeniyorum ama pres özelliği kısıtlı)
Nagatomo yedek kalır
Şener çöp transfer
Babel güzel transfer ama tamamen gençleşseydik keşke
Düşer yakında aman diyeyim evlat fazla açılmaAllahtan yeni fenomen isimi bilmiyorsun cok tehlikelisin
hukuk mezunu heralde faceden birine mesaj attım bakalım kendi çabamla bulacağım adamıMümkün degil dostum, geçen sene duyumculuk fenomeniyken bulmuştum hesabını. Şimdi yine ulaştıgımda kırgın oldugunu dönmeyecegini GSC'nin değmedigini belirtti
Tekinbana da bir soyadı bulun
ewt mesela hollanda portekiz maçını kazanan veya ingiltere isvçre maçını kazananın aslında ne kazanacağını anlatacak biri lazım
Hayir. Riza durmisijimmy durmaz mı demek istediniz
begendimEkin D. Allama
begendim
ama Amad'ı da kullanmaya devam edicem
kızlık soyadı gibi
Ekin Amad D'Allama
Riza durmisi Galatasarayimza önerildi.
Riza durmisi Galatasarayimza önerildi.
elim kırıldı kol alçıda, yaklaşık 1 aydır tek elim![]()
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede toparlarsınız.Geçmiş olsun bende elimi robota kaptırdım iki parmağım kopma noktasına geldi ameliyat edip diktiler 6 hafta alçıda duracak tendonlar tutsun diye ama pek iç açıcı değil bükmede sorun yaşarım büyük ihtimalle. Dikkatli olmak gerekiyor ne zaman ne olacağını bilemiyoruz
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk