Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim
Aşağıdaki isimleri satacaklar
Muslera (river plate 15 diyorlar)
Marcao (19 yaşında yeni stoper aldık)
Mariano
Fernando
Belhanda
Diagne
Feghouli (belki)(çok beğeniyorum ama pres özelliği kısıtlı)

Nagatomo yedek kalır
Şener çöp transfer
Babel güzel transfer ama tamamen gençleşseydik keşke

Feghouli de dur Dayı

Mümkün degil dostum, geçen sene duyumculuk fenomeniyken bulmuştum hesabını. Şimdi yine ulaştıgımda kırgın oldugunu dönmeyecegini GSC'nin değmedigini belirtti
hukuk mezunu heralde faceden birine mesaj attım bakalım kendi çabamla bulacağım adamı

ewt mesela hollanda portekiz maçını kazanan veya ingiltere isvçre maçını kazananın aslında ne kazanacağını anlatacak biri lazım

yaw bayadir giremiyordum foruma
sifreyi sifirlayamadigim icinde giris yapmam mumkun degildi
son 2 3 gunde ziyaretci olarak takiliyordum
malum konu basliklarini okurken ulan sinan olsada alinti manyagi yapsaydi keske sizi diyordum icimden
biride national lig basligiydi

DlXMVpmWwAA_3iH.jpg

Genc kizlari etkileyeci degisik bir güzelligi varmis dursun baskanin. Su resime dikkatlice bakinca fark ettim. Bana baskanligi süresinde hic bir zaman bukadar cekici gelmemisti. Kesfedilmemis bir ask var, icinde yaniyor dursun baskanin. Senin o yüregini yaralayan kadinin adi ne dursun baskan, seni bu fotorafta bukadar güzellestiren kadinin ismi ne dursun baskan ?

elim kırıldı kol alçıda, yaklaşık 1 aydır tek elim :(
Geçmiş olsun bende elimi robota kaptırdım iki parmağım kopma noktasına geldi ameliyat edip diktiler 6 hafta alçıda duracak tendonlar tutsun diye ama pek iç açıcı değil bükmede sorun yaşarım büyük ihtimalle. Dikkatli olmak gerekiyor ne zaman ne olacağını bilemiyoruz

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede toparlarsınız.

feghouli 15m
belhanda 10m
diagne 12m
marcao 15m
mariano-fernando 5m

skov 10
seri 14
mendy 12
banega 6
bruma 1.5 kira
babel
brahimi
sturridge
ozan kira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt