Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o gun geldiginde , diyelim ilk 11 e 3 tane yerli yazmak zorundayiz. Bunlar sener, semih, selcuk gibi adamlar- olamaz. Pat diye altyapidan saglamamizda pek mumkun degil. birini saglasak iki tane yinede transfer yoluyla kazanmamiz gerekecek. eh simdi 2.5m a alinabilecek iken kaan o gun belki 12.5m olacak. Bu sezon bir yerli genc kazanmak zorundayiz aslinda. Bu firsatlari iyi gorup degerlendirmeliyiz. Maalesef bu konuda yeterli degiliz.

Kaan´i bence alsak da begenilmeyecekti, ama ayri bir konu bu. Fiziksel anlamda cok üstün bir oyuncu degil, birde üstüne agir oyuncu. Bizim ligde ve takimda bunlar olmadiginda, acik alanda büyük sorun yasiyorsun hele birde gencsen.

Alt yapidan bence yine 1 oyuncu cikar. Bu 2000 jenerasyonundan biri olur. Ve hoca yine ilk 11´e koyacagi yerliden istedigi faydayi alir genel anlamda. Yetenekli Türk cok var piyasada su an. Düsüste ve cikista, illaki bir iki tanesini aliriz. Emre Akbaba´nin sakatlamasi cok kötü oldu sadece.

Tamamda 75 milyonu geçtim burda yapilmis bir anlasma var UEFA bunu nasil kafasina göre degistiriyor onu anlamadim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Diagne 14 mil.€
Mariano 2.5 mil.€
Yunus 4 mil.€

Toplam 20 mil.€

É.Gutiérrez 8 mil.€
Raphinha 9 mil.€
Muriqi 3 mil.€
Babel Free
Şener Free
Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando
Belhanda-Gutiérrez
Feghouli-Babel-Raphinha

*Babel ve Muriqi dönüşümlü forvet oynar
*Devre arasında da Fernando & Nagatomo ikilisini değiştirmeye çalışalım​

Mustafa Cengiz: 75 Milyon harcamak istiyorum
UEFA: Harcayamazsin
Mustafa Cengiz: Harcarim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Altyapıda en çok dikkatimi çeken çocuk bu benim birde yabancı asıllı bi forvet vardi gençlerde baya bi beklentim var

O japon oglani mi diyorsun ?

Bende begeniyorum bu cougu, güzel bir temel profili var Mutlu´nun. Vücudunu yasi daha gencken, biraz daha hareketli hale getirirse, önü cok acik olur. Oyun görüsü, sutlari felan yasina göre cok olgun.

Muriqi ihtimali için korkanlar varsa korkmalarına gerek yok şayet gelirse bütün fantezileri denemeye razıyım.

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Otavio
Belhanda-Savanier
Feghouli-Babel :(-Trezeguet

O japon oglani mi diyorsun ?

Bende begeniyorum bu cougu, güzel bir temel profili var Mutlu´nun. Vücudunu yasi daha gencken, biraz daha hareketli hale getirirse, önü cok acik olur. Oyun görüsü, sutlari felan yasina göre cok olgun.
kafa olarak cok problemli mutlu sadece 3.bolgede bitiricligi iyi
pas oyununda takim savunmasinda sifir

Bence Babel Diagne'den 1000 kat daha iyi forvet oynar ki kariyerinde oynadığı dönemler de var

muric yerli sayilmayacaksa rizeyle ugrasana kadar elvir koljic gibi uyigin fiyata onun muadili bir forveti tercih ederim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt