- 13 Ekim 2014
- 108.760
- 58.402
- 4.588
Nasil? 90 mio oyuncu satsak 75 mi harcayabiliyoruz halen? Ki yeter de artar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
31.5 e kadardi
Aynen gereksiz bi madde.Sattığın kadar al maddesi devam ediyo..Nasil? 90 mio oyuncu satsak 75 mi harcayabiliyoruz halen? Ki yeter de artar
Cm 0102,0304, fm2008, 2010,2012 xdbeyler 2d hikayesi guzel oyun tavsiye eder misiniz
pcde zaman harcamalik
o gun geldiginde , diyelim ilk 11 e 3 tane yerli yazmak zorundayiz. Bunlar sener, semih, selcuk gibi adamlar- olamaz. Pat diye altyapidan saglamamizda pek mumkun degil. birini saglasak iki tane yinede transfer yoluyla kazanmamiz gerekecek. eh simdi 2.5m a alinabilecek iken kaan o gun belki 12.5m olacak. Bu sezon bir yerli genc kazanmak zorundayiz aslinda. Bu firsatlari iyi gorup degerlendirmeliyiz. Maalesef bu konuda yeterli degiliz.
Biraz fazla stiff sadece
emulator indir mario oyna yoshiyle ordan orayi yala : ))beyler 2d hikayesi guzel oyun tavsiye eder misiniz
pcde zaman harcamalik
Altyapıda en çok dikkatimi çeken çocuk bu benim birde yabancı asıllı bi forvet vardi gençlerde baya bi beklentim var
kafa olarak cok problemli mutlu sadece 3.bolgede bitiricligi iyiO japon oglani mi diyorsun ?
Bende begeniyorum bu cougu, güzel bir temel profili var Mutlu´nun. Vücudunu yasi daha gencken, biraz daha hareketli hale getirirse, önü cok acik olur. Oyun görüsü, sutlari felan yasina göre cok olgun.