Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımdaki yaşı 30u geçmiş isimlerden hepsini bi anda gönderemeyiz ki zaten bi anda takımı baya değiştirmek hiç mantıklı olmaz ama yavaş yavaş değişim şart mesela fernando mariano nagotomo diagne belhanda gönderilmeliler yerlerine maximum 26 yaşını geçmemiş topçular almamız lazım ki hem geleceğe yatırım olsun hemde daha sonra rahat satabileceğimiz gelir elde edebileceğimiz gençlerden kurmak şart oldu
ffp bi yandan elimizi kolumuzu bağlasada bizim bi yandan düzlüğe çıkmamız için yol oldu daha mantıklı transferler yapmaya daha az para harcamaya daha iyi yönetmeye başladık bunun neticesinde klüp yıllar sonra kar açıkladı bu şekilde devam etmek lazım

Bence Babel Diagne'den 1000 kat daha iyi forvet oynar ki kariyerinde oynadığı dönemler de var
48233

O japon oglani mi diyorsun ?

Bende begeniyorum bu cougu, güzel bir temel profili var Mutlu´nun. Vücudunu yasi daha gencken, biraz daha hareketli hale getirirse, önü cok acik olur. Oyun görüsü, sutlari felan yasina göre cok olgun.

Aynen aynı çocuktan bahsediyoruz sanırım baya sağlam geliyor.
Mutluya gelirsek bi Calhanoglu tarzı uzaktan güzel golleri var çok iyi şutları var yaşıtlarına nazaran oyun görüşü olarakda gayet iyi fiziken gerçekten kuvvetlenirse kendine ozan gibi iyi bakarsa birkaç sene içinde yeni bi Yusuf Yazıcı belki daha iyisi bile olabilir

Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-Moreno
Feghouli-Bennecar-Seri-Y.Carrasco
Habin Diallo-Sturridge

Diagne Belhanda Fernando Mariano ve Nagotomodan yaklaşık 40 milyon gibi gelir elde edeceğimizi tahmin ediyorum bunun 5i Luyindama'ya gidecek kalır 35

10 milyon Bennecar
10 milyon Carrasco
5 milyon Habib Diallo
2 milyon Seri kiralama
5 milyon Kaan Ayhan
3 milyon Kenan Karaman
Sturridge free
Moreno free
Babel free
Şener free

Taş gibi hem gençlerden hem tecrubelilerden kurulu taş gibi kadro olurdu

Seneye sayılma olayı saçma değil mi ben mi yanlış düşünüyorum?

Mevcut kuralda oyuncular Türk veya yabancı değil milli takımda forma giyme yeterliliklerine göre ayrılıyor.

Kuraldan önce yerli statüsünde oynayanlar dışında Türk milli takımında oynama yeterliliği olmayan herkes yabancı.

Galatasaray'ın teklifi: 5 Milyon Euro
Kasımpaşa'nın yanıtı: 15 Milyon Euro
Trezeguet...
(@AliNaciKucuk)

10 gün öncesine kadar bu adam 2.5milyondu. Bizim yönetim ve Terim bu konuda sıfır maalesef. Genç yetenek düşmanı. Futbolcudan zerre anlamıyorlar. Profesyonel yardım almazlarsa, ki almazlar, daha çok kaçırırız böyle hayvanı fırsatları.

Milli takımda kaanı ısrarla oynatan terim değildide başkasıydı demi ? Nereden biliyorsun belki oyuncu gelmek istemedi . Zaten gelse bile burada yedek olucak niye gelsin .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli takımda kaanı ısrarla oynatan terim değildide başkasıydı demi ? Nereden biliyorsun belki oyuncu gelmek istemedi . Zaten gelse bile burada yedek olucak niye gelsin .

bir teklif olsa duyardik bir sekilde. alman yoneticiler 31.5 gece 12- ye kadar teklif gelecegini bekliyorduk ama gelmedi demisler.

bir teklif olsa duyardik bir sekilde. alman yoneticiler 31.5 gece 12- ye kadar teklif gelecegini bekliyorduk ama gelmedi demisler.

Kaan ayhan bize gelse şuan liyundama falan var koray günter gibi söner renktaş bence kalsın orada oynasın

Kaan ayhan bize gelse şuan liyundama falan var koray günter gibi söner renktaş bence kalsın orada oynasın

elbette avrupa da daha fazla gelisirler ama yabanci siniri geldiginde yerliye ihtiyacimiz olacak ve muhtemelen boyle adamlari almamiz imkansiz olacak. altyapidan bir adam koyduk diyelim. Diger ikisine yinede biyerlerden transfer etmek zorundayiz. edemeyince vasat adamlarla oynamak zorunda kalacagiz. Seneri falan banko 11 e yazacagiz. kabus gibi.

Bizden o tarihte teklif gelmesi mümkün değildi zaten istesek de.

Ffp ye nasıl hesap vereceksin 2.5 milyonu yatırdığın vakit o tarihte?

Satığın kadar alabiliyorsun ki o tarih geçtiğimiz sezonu kapsıyordu.

Diagne 14 mil.€
Mariano 2.5 mil.€
Yunus 4 mil.€

Toplam 20 mil.€

É.Gutiérrez 8 mil.€
Raphinha 9 mil.€
Muriqi 3 mil.€
Babel Free
Şener Free
Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando
Belhanda-Gutiérrez
Feghouli-Babel-Raphinha

*Babel ve Muriqi dönüşümlü forvet oynar
*Devre arasında da Fernando & Nagatomo ikilisini değiştirmeye çalışalım​
Şu forumda gördüğüm en kötü kadrolarda ilk 5’e girer.

Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-Moreno
Feghouli-Bennecar-Seri-Y.Carrasco
Habin Diallo-Sturridge

Diagne Belhanda Fernando Mariano ve Nagotomodan yaklaşık 40 milyon gibi gelir elde edeceğimizi tahmin ediyorum bunun 5i Luyindama'ya gidecek kalır 35

10 milyon Bennecar
10 milyon Carrasco
5 milyon Habib Diallo
2 milyon Seri kiralama
5 milyon Kaan Ayhan
3 milyon Kenan Karaman
Sturridge free
Moreno free
Babel free
Şener free

Taş gibi hem gençlerden hem tecrubelilerden kurulu taş gibi kadro olurdu
okadar oyuncuya bonservisi akitiyorsam, taliscayi afetmem direk alirim

Bizden o tarihte teklif gelmesi mümkün değildi zaten istesek de.

Ffp ye nasıl hesap vereceksin 2.5 milyonu yatırdığın vakit o tarihte?

Satığın kadar alabiliyorsun ki o tarih geçtiğimiz sezonu kapsıyordu.

Bilemiyorum. Hakli olabilirsin.

Sen alman futbolunu takip ediyorsun. Hsv de Berkay Ozcan diye bir cocuk varmis, seyrettin mi hic? Bizim kulubeye yarar mi? ne dersin?

Bilemiyorum. Hakli olabilirsin.

Sen alman futbolunu takip ediyorsun. Hsv de Berkay Ozcan diye bir cocuk varmis, seyrettin mi hic? Bizim kulubeye yarar mi? ne dersin?
İkinc Ligi ve özelikle hsv pek takip etmedim açıkçası. Tanımıyorum yani.

Almanya'da, Hollanda Belçika ve Fransa'da yalnız çok gurbetçi futbolcular mevcut.

Barış Özbeki almıştık zamanında hatırlarsan. Az çok faydası da olmuştu bunun ki bu Almanya'nın 4cü Ligi'nden almıştık.

Scout ekibi bu ülkeleri tarayıp liste sunsun, işleri ne?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt