Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skov Olsen'i alamayiz, takimdan kimse gitmek istemiyor, hadi Diagne'yi 15 milyona sattik diyelim, bir cok takim ilgilendigi icin Nordsjaelland Skov Olsen icin 9-10m talep eder, 15 milyonun yarisindan fazlasini 1 oyuncuya vermeyiz, daha Luyindama'nin bonservisi var, biz sadece "pesindeyiz" ama maalesef alamayiz

Brahimi ins bayram sakasidir zaten borç batagindayiz yaklaşık 150 trilyon aman diyorum

Bugun bahsedilen Portekiz tarafındaki bakınılan ortasahalardan biri şu arkadaşmış sanırım. Twitterda bu isim geçti bir kaç kere , tabi bana sallamasyon gibi geldi Portekiz'den oyuncu arıyoruz duyumundan sonra ama gene de göz ucuyla baktım.

Benfica altyapılı bir isim , göze hoş geliyor açıkçası , keşke gerçek olsa.

+Ndiaye'nin geçen sezon başındaki halini andırıyor , hocanın seveceği bir tip.

Edit:Adam kanatmış , bize yaramaz.

Skov Olsen'i alamayiz, takimdan kimse gitmek istemiyor, hadi Diagne'yi 15 milyona sattik diyelim, bir cok takim ilgilendigi icin Nordsjaelland Skov Olsen icin 9-10m talep eder, 15 milyonun yarisindan fazlasina 1 oyuncuya vermeyiz, daha Luyindama'nin bonservisi var, biz sadece "pesindeyiz" ama maalesef alamayiz
Olsen gelirse %99 Fegh gider

Haberi dinledim Skov Olsen'in sadece peşindeyiz vs diyor.

Öyle direk teklif vs yok. Oyuncunun özelliklerinden falan bahsetti.

Zaten imkansıza yakın bir transfer ama işte insan ümitleniyor yine de.

Olsen gelirse %99 Fegh gider
Fegh gitmez, takimda kalmak istiyor, bizde bonuslarla ve primlerle birlikte 5 milyona yakin para kazaniyor, araplara 1-2m fazla kazanmak icin niye gitsin? Daha 29 yasinda, Istanbul gibi bir sehirde yasiyor, CL de oynuyor

Giderse Belhanda gider, ocakta gitmek istiyordu ama Terim izin vermedi, yine sampiyon oldugumuz icin araplardan teklif gelmistir ama iste is hoca'da bitiyor

Skov Olsen'i alamayiz, takimdan kimse gitmek istemiyor, hadi Diagne'yi 15 milyona sattik diyelim, bir cok takim ilgilendigi icin Nordsjaelland Skov Olsen icin 9-10m talep eder, 15 milyonun yarisindan fazlasini 1 oyuncuya vermeyiz, daha Luyindama'nin bonservisi var, biz sadece "pesindeyiz" ama maalesef alamayiz

1 sene kontrati kalmis oyle 10 lara satilmaz

4-8 arasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt