Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.973
- 95.044
- 4.978
32Laudrup'u yazan 50 yasindadir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
32Laudrup'u yazan 50 yasindadir![]()
Avrupa'nin bir cok takimindan ilgi ve teklif var, rahatlikla 9-10 milyona kadar cikar1 sene kontrati kalmis oyle 10 lara satilmaz
4-8 arasi
Muriqi
Babel-Çikinyo-Olsen
Banega-Donk
Linnes-Marcao-Luyin-Şener
Zaten ya Fegh gider ya da Fegh serbest oynar Olsen sagda oynar. Cocuk Robben gibi. Solak ama sagda oynuyor. Cengiz gibi sut cekiyor. Cagne Fegh veya Cagne Belhanda mutlaka yolcu.Fegh gitmez, takimda kalmak istiyor, bizde bonuslarla ve primlerle birlikte 5 milyona yakin para kazaniyor, araplara 1-2m fazla kazanmak icin niye gitsin? Daha 29 yasinda, Istanbul gibi bir sehirde yasiyor, CL de oynuyor
Giderse Belhanda gider, ocakta gitmek istiyordu ama Terim izin vermedi, yine sampiyon oldugumuz icin araplardan teklif gelmistir ama iste is hoca'da bitiyor
1.santrafor için bonservis vermesek Diagne’den gelen para çok işimizi görür. 15e satsak 3 milyonu Vedat Muriçe gitse kalan 12 milyon için 2 iyi orta saha alabiliriz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başlar da bu yönetim beni çileden çıkarsa da son zamanlarda çok iyi işler yapıyorlar. Kalıbına uydururlar. O konuda sıkıntı yaşamayız.önce satmak lazim
Seneye bedava olacak adam. O kadar müthiş ilgi olsa şu an zaten transfer etmişti bir kulüp. ŞL ve direk oynama ihtimali ile oluru var.Haberi dinledim Skov Olsen'in sadece peşindeyiz vs diyor.
Öyle direk teklif vs yok. Oyuncunun özelliklerinden falan bahsetti.
Zaten imkansıza yakın bir transfer ama işte insan ümitleniyor yine de.
Seneye bedava olacak adam. O kadar müthiş ilgi olsa şu an zaten transfer etmişti bir kulüp. ŞL ve direk oynama ihtimali ile oluru var.
Alp Pehlivan çok yakın galiba Sevilla yönetimi ile.