Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eljif için Atletico Madrid iddiaları var. Ellerinde Koke,Saul,Rodrigo,Thomas gibi orta sahalar var. 4-4-2 oynuyolar ve bu oyunculardan birini kanada atıp birisini yedek bırakmak zorunda kalıyorlar. Bu durumda Herrera'dan vazgeçmiş olabilirler.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodrigo ve Thomasin serbest kalma maddesini ceken olabilir. Rodrigoyu zaten City ve Bayern istiyormus. Ama onlar giderse yerine Eljif gelmez. Adam gibi birini alirlar

Zarardan çok yabancı sınırını bu andaval ile doldurmamak lazım.

Alınıp kiraya verip gelişimini takip edeceksek ayrı ama asla bizim kadroya giremez.

G.Güney yeni sözleşme yaptı o oynar daha iyi. En azından belki yerli bir oyuncu kazanırız.

zaten direk kiraya verilecek

Sezonun gollerine tekrar bir baktım da , maçları falan hatırlayınca "Belhanda'nın gitmesini isteyen taraftarın aklından zoru vardır" diye düşünmeden edemiyor insan...

:ka: görmezler abi asla çünkü dediklerini yemek zorunda kalırlar.

Son şeyleri her maç kırmızı görecek diye korkuyoruz vs.

Adam bu sezon Trabzon maçında kırmızı gördü onun dışında bir sıkıntı çıkmadı.

Kadıköy'de ki maçta adam durduk yere sarı kart gördü sonra üstüne oynamaya başladılar.

Adam da beni çıkar hoca bu hakem beni atar veya ben atılırım diyecek kadar da öngörülü.

Şark kurnazlarına bak. Bu oyuna gelme yönetim. Adamların amacı belli fb ile bizi kırdırıp fiyat yükseltmek

Abi ama hiç ışık vermedi bee.

Beni bilirsin az çok abi hemen bir şey söylemem ama adam iyi değil.

Dengesiz geldi bana abi, hatta baya bende üzüldüm çünkü hakkında baya olumlu yazı vardı.

Sol ayaklı, topu iyi kullanması güzel şeyler ama pozisyon almayı bilmiyorsa dengesiz davranıyorsa hiç gerek yok yeni Dany veya Chedjou'ya.
Valla Nuri ben izledim az buçuk. Az ağır yoksa diğer konularda sıkıntısı yok. Uzun top atmak herkesin harcı değil. Ben baya beğendim.

Club Brugge, Genk ve Standard Liege gibi takimlar afrika'dan oyuncu bulup getirse "adamlar bu işi biliyor" diyeceksin, bizim scout ekibi ilk kez afrika'dan bir oyuncu kesfetti o oyuncuyu da 1 mac ile gomdun renktas

Bu turnuvadan once u20 afrika kupasinin en iyi 11'inde yer aldi ve bu basari da sirf boyu uzun diye degildir

Pozisyon bilgisi kotu diyorsun ama pozisyon bilgisi iyi olan afrika'li stoperlerin cogu buyuk takimlarda oynuyor

Tutmazsa ne kaybederiz?

A spor istihbarat sefi kirmiziyi verdi.

Ghuanghzou Evergrande Diagneyi istiyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt