Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zarardan çok yabancı sınırını bu andaval ile doldurmamak lazım.

Alınıp kiraya verip gelişimini takip edeceksek ayrı ama asla bizim kadroya giremez.

G.Güney yeni sözleşme yaptı o oynar daha iyi. En azından belki yerli bir oyuncu kazanırız.
Gokay'dan stoper olmaz. Isik Kaan var, son 1-2 ayda A Takim ile idmana cikti, hoca buyuk ihtimal kamp kadrosuna dahil edecek

Evet arkadaşlar

Her transfer döneminde bildiğiniz gibi KOLPA duyumlardan çok çekiyoruz.

Hepsinin yerine ben yardımcı olacağım sizlere bu dönem.

Club Brugge, Genk ve Standard Liege gibi takimlar afrika'dan oyuncu bulup getirse "adamlar bu işi biliyor" diyeceksin, bizim scout ekibi ilk kez afrika'dan bir oyuncu kesfetti o oyuncuyu da 1 mac ile gomdun renktas

Bu turnuvadan once u20 afrika kupasinin en iyi 11'inde yer aldi ve bu basari da sirf boyu uzun diye degildir

Pozisyon bilgisi kotu diyorsun ama pozisyon bilgisi iyi olan afrika'li stoperlerin cogu buyuk takimlarda oynuyor

Tutmazsa ne kaybederiz?

Değecek adama verelim hoş benim veya senin fikrinin önemi yok alacaklarsa alırlar zaten.

Ben eksiğini söyledim ve stoper için pozisyon almayı bilmiyorsa sonuçları ortada.

Bana önce defans görevini yapacak adam lazım sonra diğer özellikleri benim kıstasım da değerlidir.

Bana iyi sinyaller vermedi rakibi karşılarken fikrimi belirttim niye bu kadar tepki var anlamış değilim?

Kaybedeceğimiz +1 Yabancı kontenjanı olur. Kontenjanı bu sırık için kullanmak istemem zaten 2 stoper yabancı gerek yok.

Alınıp kiraya verilip gelişimini takip ederlerse sesim çıkmaz hatta bu tarz transferleri en çok isteyen benim.

Fakat bizim öyle bir organizasyona gireceğimizi hiç sanmıyorum.

Doğukan'ın potansiyeli baya yüksek daha bugün fm kariyerimde takıma kattım çok kaliteli bir arkadaş bizim maçta da baya iyi oynamıştı.

Çin Ligi takımlarından Guangzhou R&F ve Guangzhou Evergrande, Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da forma giyen Mbaye Diagne'yi transfer etmek istiyor.04.01.2019 Haberi

Valla Nuri ben izledim az buçuk. Az ağır yoksa diğer konularda sıkıntısı yok. Uzun top atmak herkesin harcı değil. Ben baya beğendim.

Eyvallah abi benim için önce defans yapması önemli sonra uzun top vs diğer özellikleri değerlidir.

Marcao bu yüzden çok değerli çünkü pozisyon almasını biliyor. Zaten ayağına diyecek laf yok.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt