Demir Isik
Ulubatlı Souness
JsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjUlan benim baktığım bütün sayfalar da neden bir kız çıkıyor. Genç kız fantezi kurbanı oluyordu filan. Yada hristiyanlıkla alakalı çıkıyor. Yanlış yere de yazıyorum ama.
JsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjUlan benim baktığım bütün sayfalar da neden bir kız çıkıyor. Genç kız fantezi kurbanı oluyordu filan. Yada hristiyanlıkla alakalı çıkıyor. Yanlış yere de yazıyorum ama.
Hadi inş doğrudur.SON DAKİKA: Çin kulübü Guangzhou Evergrande Mbaye Diagne'yi gündemine aldı. (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gokay'dan stoper olmaz. Isik Kaan var, son 1-2 ayda A Takim ile idmana cikti, hoca buyuk ihtimal kamp kadrosuna dahil edecekZarardan çok yabancı sınırını bu andaval ile doldurmamak lazım.
Alınıp kiraya verip gelişimini takip edeceksek ayrı ama asla bizim kadroya giremez.
G.Güney yeni sözleşme yaptı o oynar daha iyi. En azından belki yerli bir oyuncu kazanırız.
Bir onerim varSON DAKİKA: Çin kulübü Guangzhou Evergrande Mbaye Diagne'yi gündemine aldı. (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Club Brugge, Genk ve Standard Liege gibi takimlar afrika'dan oyuncu bulup getirse "adamlar bu işi biliyor" diyeceksin, bizim scout ekibi ilk kez afrika'dan bir oyuncu kesfetti o oyuncuyu da 1 mac ile gomdun renktas
Bu turnuvadan once u20 afrika kupasinin en iyi 11'inde yer aldi ve bu basari da sirf boyu uzun diye degildir
Pozisyon bilgisi kotu diyorsun ama pozisyon bilgisi iyi olan afrika'li stoperlerin cogu buyuk takimlarda oynuyor
Tutmazsa ne kaybederiz?
Valla Nuri ben izledim az buçuk. Az ağır yoksa diğer konularda sıkıntısı yok. Uzun top atmak herkesin harcı değil. Ben baya beğendim.