Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.315
- 19.763
- 2.943
Tanıyorsun herhalde. Biraz anlatsana nasıl birisi flnAhaa doğukan şinik diye diye getiriyorum çocuğu. Yeni engin baytar ho ahahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanıyorsun herhalde. Biraz anlatsana nasıl birisi flnAhaa doğukan şinik diye diye getiriyorum çocuğu. Yeni engin baytar ho ahahahaha
H.O.A spor istihbarat sefi kirmiziyi verdi.
Ghuanghzou Evergrande Diagneyi istiyormus.
Cahil cahil konuşuyorlar işte maksat mesaj yazmak olsunTalisca adamlarin as oyuncusu ve hic avtupaya dönecek diye haber cikmadi. Bu adam bize niye yari maasla gelsin? Ve cinler niye 10 milyona postalasin 2 seneligine? Adamalr cinin en basarili ve zengin takimi degilmiydi?
Hayal de mi kurmasın arefe günü renktaşlarım. Bir nevi dua niteliğindeTalisca adamlarin as oyuncusu ve hic avtupaya dönecek diye haber cikmadi. Bu adam bize niye yari maasla gelsin? Ve cinler niye 10 milyona postalasin 2 seneligine? Adamalr cinin en basarili ve zengin takimi degilmiydi?
Baktık olmuyor,zaten maliyeti de çok az göndeririz. Zaten aldıktan sonra kiraya verileceği konuşuluyor. Ben olsam bedelsiz Belçika’da ki bir takıma yollarım. Hemde 2 sezon.Eyvallah abi
Pozisyon alamamasının yanındaki dingille pek alakası yok bence ama neyse bende sizinkine saygı duyuyorum.
Takım olarak da kötüler zaten. Ezdik çocuğu ama pozisyon alamayan adam görünce acayip sinirleniyorum.
Yazılanlarda beklentiyi arttırınca sonuç hüsran oluyor genelde.
Bu Cin kulubu Talisca'ya 20 milyon odemedi mi? Cagne icin en fazla 15 verirler
Süper ligde 0 gol 0 asist. Kupada Darıca Gençlerbirliği'ne 1 asist. Gecen yıl da 3.ligde 2 gol atmış görünüyor. Videolarında da bi numarası görünmüyor.Tanıyorsun herhalde. Biraz anlatsana nasıl birisi fln
Içimi karartın renkdaşSüper ligde 0 gol 0 asist. Kupada Darıca Gençlerbirliği'ne 1 asist. Gecen yıl da 3.ligde 2 gol atmış görünüyor. Videolarında da bi numarası görünmüyor.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tepki yok, sadece gorusune ve dusuncelerine katilmiyorum, ornek verdim zaten, belcika'li takimlar boyle transferler yapsa ove ove bitiremeyeceksin, biz yapinca 1 mac ile isik vermedi diyorsun
Tutmazsa bir sey kaybetmeyiz, ya da baska takima kiralik gider, dusuk maliyetli genc oyunculardan zarar gelmez
Avrupanın en çok gol atan 4. dobcusu 15 az değil mi şefim?Paulinho 42
Jackson Martinez 42
Talisca 19,2
Alan 11
Evergrande Alış Fiyatları
_______
Diagne 15 zu Evergrande