Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca adamlarin as oyuncusu ve hic avtupaya dönecek diye haber cikmadi. Bu adam bize niye yari maasla gelsin? Ve cinler niye 10 milyona postalasin 2 seneligine? Adamalr cinin en basarili ve zengin takimi degilmiydi?

Talisca adamlarin as oyuncusu ve hic avtupaya dönecek diye haber cikmadi. Bu adam bize niye yari maasla gelsin? Ve cinler niye 10 milyona postalasin 2 seneligine? Adamalr cinin en basarili ve zengin takimi degilmiydi?
Hayal de mi kurmasın arefe günü renktaşlarım. Bir nevi dua niteliğinde

Evergrande Paulinho transferinde 42 Mil €; Talisca ya 20 Mil €, J. Martinez 42 ve Alan 11 ödemişti ... Hatırlatmak isterim ;)

Bu Cin kulubu Talisca'ya 20 milyon odemedi mi? Cagne icin en fazla 15 verirler

Eyvallah abi :hat:

Pozisyon alamamasının yanındaki dingille pek alakası yok bence ama neyse bende sizinkine saygı duyuyorum.

Takım olarak da kötüler zaten. Ezdik çocuğu ama pozisyon alamayan adam görünce acayip sinirleniyorum.

Yazılanlarda beklentiyi arttırınca sonuç hüsran oluyor genelde.
Baktık olmuyor,zaten maliyeti de çok az göndeririz. Zaten aldıktan sonra kiraya verileceği konuşuluyor. Ben olsam bedelsiz Belçika’da ki bir takıma yollarım. Hemde 2 sezon.

Paulinho 42
Jackson Martinez 42
Talisca 19,2
Alan 11

Evergrande Alış Fiyatları
_______

Diagne 15 zu Evergrande

Tepki yok, sadece gorusune ve dusuncelerine katilmiyorum, ornek verdim zaten, belcika'li takimlar boyle transferler yapsa ove ove bitiremeyeceksin, biz yapinca 1 mac ile isik vermedi diyorsun

Tutmazsa bir sey kaybetmeyiz, ya da baska takima kiralik gider, dusuk maliyetli genc oyunculardan zarar gelmez

Şimdi adamı daha önce izleyen var mı burada? Önceden izleyen varsa buyursun anlatsın bizde dinleyelim.

Rahat net görüntü ile izlediğimiz tek maç oldu. Öyle daha önce yazılanlarla veya medya haberleri ile konuşmamak lazım.

Eyvallah katılmaya bilirsin fikrime bende onu söylüyorum. Benim stoper kıstaslarıma uymuyor diye fikir belirttim.

Kaybedeceğimiz benim için +1 yabancı kontenjanı ve bu önemli içinde bulunduğumuz durumu göz ününe alırsak.

O kadar eksik yer varken +1 kontenjanı 3. bir yabancı stopere kumar oynamak mantıklı değil diyorum.

Kiralanırsa böyle transferleri bende desteklerim diye zaten söyledim. İlk haberleri çıktığında açılan başlıkta yazdıklarım duruyor zaten.

Fakat bizim bu kiraya verme gibi organizasyonlara girmediğimiz de bir gerçek. Umarım yaparız ama zor bir ihtimal.

Dogukan’i antalya ucuza birakmaz

5 milyon isterler

Biz simdi burda salliyoruz da beyler piyasa böyle yani,norvec liginden mevcut piyasa da 19-20 yasinda yetenekli bir genci almaya kalksan Turkiye ligindeki fiyatini aynisini isterler

Sagolsun psg man city real Madrid gibi kulupler piyasanin icine ettiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt