Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok değil 1 ay öncesine kadar Kuru'yu da aynı eleştiriler geliyordu

Zaten Kuru daha yüksek potansiyel ve muhtemelen Bruma'dan daha iyi kariyer yapacak.Deplasman oyun şablonuna Bruma daha uygun alan yaratmak konusunda Onyekuru pek parlak değil

onyekurunun dar alan becerisi hiç yok ya. büyük takımlarda oynaması bana göre epey zor.

5Wm.jpg

hayat neden olmasın...

Belki çok üst seviye çıkamaz ama Everton tarzı takımlarda rahat iş yapar

eskiden yapardı ama everton west ham gibi takımlar 50 milyona oyuncu alıyor artık. westhamın sol kenarı büyük kluplerde oynasa sasırmayacağımız felipe anderson :) ha rotasyona girer ama o kadar

Zaten Kuru daha yüksek potansiyel ve muhtemelen Bruma'dan daha iyi kariyer yapacak.Deplasman oyun şablonuna Bruma daha uygun alan yaratmak konusunda Onyekuru pek parlak değil
Zaten bende soyledim ilk yari hic yoktu ama buyuk maclara etki eden oyuncu benim icin onemli oyuncudur gerisi hikaye bruma gelcegine rodriyu geri kiralayalim hic degilse sutu var

eskiden yapardı ama everton west ham gibi takımlar 50 milyona oyuncu alıyor artık. westhamın sol kenarı büyük kluplerde oynasa sasırmayacağımız felipe anderson :) ha rotasyona girer ama o kadar

Doğru oyun planı kurgularsan eğer aralara kaçırdığında Kurunun ne kadar etkili olduğunu gördük

Sol Kanatları Bernard bu sene verim alamadılar gerçi sırf onu oynatmak için Richarlison'u sağ kanata kaydırdılar bakalım göreceğiz sanırım hocaları istemiyormuş bizim işimize gelir açıkçası.Bruma tarzı bir kanat gelse daha iyi olur ama Kuru gelirse de sevinirim

Doğru oyun planı kurgularsan eğer aralara kaçırdığında Kurunun ne kadar etkili olduğunu gördük

Sol Kanatları Bernard bu sene verim alamadılar gerçi sırf onu oynatmak için Richarlison'u sağ kanata kaydırdılar bakalım göreceğiz sanırım hocaları istemiyormuş bizim işimize gelir açıkçası.Bruma tarzı bir kanat gelse daha iyi olur ama Kuru gelirse de sevinirim

onyekuruyu cok seviyor ve beğeniyorum ama brumayı almak veya kiralamak suan daha kolay. bruma dar alanda da iş yaptığı için oyuna da katkısı var. + olarak brumayı birde kaliteli bir takımla izleyelim.

İspanya'da inceleme altına alınan Valladolid-Valencia maçında 7 Vallodolid oyuncusunun şikeye karıştığı tespit edildi. Kanıtlar arasında konuşma kayıtlarının olduğu bildirildi. (El Mundo Deportivo)

Zaten bende soyledim ilk yari hic yoktu ama buyuk maclara etki eden oyuncu benim icin onemli oyuncudur gerisi hikaye bruma gelcegine rodriyu geri kiralayalim hic degilse sutu var

Bruma şanssız zamanlarda oynadı çoğunlukla en kötü olduğumuz dönemlere denk geldi

Terimli Rize maçını hatırlarım içinden geçmişti karşı takımın herhalde bizim Lincoln-Hertha maçı tarzı tek kişilik showdan sonra gördüğümüz en iyi showdu

yaw bence aşırı bitiricilik farkı da yok yani skor olarak çok araları yok kaldı ki dediğin gibi onyekuruya neler dendiği ortada son 1 ayda herşey tozpembe oldu gidecek diye kıymete bindi heralde :D tekrar kiralasak yeniden beyinsiz bencil fln olur gibi ;D

Yerli transferinde hedef şaşırtmaca devam ediyor.

Basına servis edilen Töre , Hakan ,Deniz ,Taylan gibi isimler gündemde yok.

Akhisar’lı Fatih ile aylar öncesinden anlaşılmıştı muhtemelen ilk transferlerden olacak.

Şener de doğru.

Forvete Kenan Karaman isteniyor. Bir de orta saha oyuncusu bakılıyor. Jimmy Durmaz gündemde ama biten bir şey yok henüz.

Genç bir gurbetçi de gündemde ama henüz isim alamadım.
47799

yaw bence aşırı bitiricilik farkı da yok yani skor olarak çok araları yok kaldı ki dediğin gibi onyekuruya neler dendiği ortada son 1 ayda herşey tozpembe oldu gidecek diye kıymete bindi heralde :D tekrar kiralasak yeniden beyinsiz bencil fln olur gibi ;D

Başak kazansa ne hoca kalmıştı ne kuru takımda adam kalmamıştı

Banega - Fernando tandemi efsane olur.

Fernando kalitesinde ön libero bulabileceğimizi düşünen var mı?

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt