Sertan Nalbant
10 Numara!
Yerli ceviz aşısı mı yapmışlar? Seneye mi olacakmış ilk hasat?Vedat Muriqi seneye yerli statüsünde sayılabiliyormuş sadece 1 sene yabancı statüsünde sayılacak ondan sonra ki sene direk yerli olarak geçecek.
Yerli ceviz aşısı mı yapmışlar? Seneye mi olacakmış ilk hasat?Vedat Muriqi seneye yerli statüsünde sayılabiliyormuş sadece 1 sene yabancı statüsünde sayılacak ondan sonra ki sene direk yerli olarak geçecek.
bilmiyorum belkidr ben brumayi hic sevmedim ondandir ama brumanin sezonda 14 15 golu atacagina hic inanasim gelmiyorBruma şanssız zamanlarda oynadı çoğunlukla en kötü olduğumuz dönemlere denk geldi
Terimli Rize maçını hatırlarım içinden geçmişti karşı takımın herhalde bizim Lincoln-Hertha maçı tarzı tek kişilik showdan sonra gördüğümüz en iyi showdu
bilmiyorum belkidr ben brumayi hic sevmedim ondandir ama brumanin sezonda 14 15 golu atacagina hic inanasim gelmiyor
Yabancı sınırının kademeli düşmesinden dolayıYerli ceviz aşısı mı yapmışlar? Seneye mi olacakmış ilk hasat?
Ronaldo'nun sahibi olduğu takımdan her şey beklenir .(El Fenomeno )İspanya'da inceleme altına alınan Valladolid-Valencia maçında 7 Vallodolid oyuncusunun şikeye karıştığı tespit edildi. Kanıtlar arasında konuşma kayıtlarının olduğu bildirildi. (El Mundo Deportivo)
Bu tff yöneticilerinin kızlarını hep yabancı dopçular istiyor sanırım.Yabancı sınırının kademeli düşmesinden dolayı![]()
Lazio Club Brugge'un brezilya'li forveti Wesley icin 15m+5m bonus teklif etmis
yoklan 58 sayfa olmus
valla gecenin bu saatinde okumayacagim
arkadaslar özet gecin transfer varmi....
yokmu bayram hediyesi
19:36ya kadar valenciaya yatmıs toplam paranın %75iValladolid macinin live oranlari.
Real Valladolid Vs Valencia - Live betting Odds | In-Play Betting
05-12 19:36 2,26 Valencia
05-12 20:49 1,51 Valencia
Orani 1 saat 13 dakika icinde bu kadar düsürmek icin kac para yatmalidir? Mac baslamis hali bu