Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden herkes kolpa kadrolar kuruyor tamam hayal kurmak güzelde gerçekçi kadrolar kursak gerçekleri konuşsak olmazmı yok Taliscaymış Banegaymış yok Fakcao Brahimi Hakan Çalhanoğlu fln komik değilmi sizce gerçekten bunları alabilceğimize inanan varmı? Şimdi bana kızarsınız böle dedim ya emin olun bunların dışında haberlere çıkmayan duyulmayan transferler yapacaktır Fatih Terim he Babel jimmy Durmaz falan gelmez demiyorum bunlar ztn ortalık malı şuan

bayram seyran dinlemedik biz yine koştuk sana geldik
:cimbom:

Cümleten iyi bayramlar. Umarım bayramda sadece satış yapılan oyuncuların KaP a bildirildiğini biliyorsunuzdur. kurban bayramında tam tersi teşekkürler iyi tatiller.

Neden herkes kolpa kadrolar kuruyor tamam hayal kurmak güzelde gerçekçi kadrolar kursak gerçekleri konuşsak olmazmı yok Taliscaymış Banegaymış yok Fakcao Brahimi Hakan Çalhanoğlu fln komik değilmi sizce gerçekten bunları alabilceğimize inanan varmı? Şimdi bana kızarsınız böle dedim ya emin olun bunların dışında haberlere çıkmayan duyulmayan transferler yapacaktır Fatih Terim he Babel jimmy Durmaz falan gelmez demiyorum bunlar ztn ortalık malı şuan
47804

Brahimi'yi getirin lütfen. 5 imza parası 4 yıllık maaş gelicek adam. Bu adam için bedava bu ücretler. Dengeler bozulmasın diye el altından falan hallediverin şu transferi

tam bir winner diyebilirmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt