Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.431
- 5.978
- 1.373
tam bir winner diyebilirmiyiz
Diyemeyiz.
Ama hesap kitap bilmiyor diyebiliriz. Ne zaman 4 senedir sampiyon olamiyor musuz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam bir winner diyebilirmiyiz
4 yıldır şampiyon olamayan kim?
Bunu dediyse alsın topu sektire sektire gitsin.
bayramın mübarek olsun knk.Akıllı hareket edersek bu seviyeyi tekrar yakalarız.
şu ihtişama bak yaw.
İkisini de almak isterdim! ortaya da fegh yok.Andreas skov - robert skov
Bu isimlerden hangisi daha iyi?
bayramın mübarek olsun knk.
Potansiyeli olan gençler ile harmanlanmış bir Galatasaray mı yoksa +28 üstü kısa vadede(2-3 yıl için) piyasayı silip süpürecek bir Galatasaray mı?
Toulose 3-4 koysun üstüne Gol Kralını verelim!Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Yılmaz Bal, Vedat Muriç transferi hakkında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Bal, "Muriç transferi için çok fazla bilgi kirliliği oluştu. Çok farklı rakamlar ve teklifler basında yer almakta. Muriç transferinde Galatasaray'dan da Toulouse'dan da 10 milyon Euro bonservis bedeli istedik. Galatasaray ise 2.5 milyon Euro önerdi. Aradaki fark kapanırsa ve Muriç'in de istekleri doğrultusunda transfer gerçekleşebilir" dedi.
nasıl 1 tepki vereceğimi bilemedim
Hem ayranım dökülmesin, hem başıma kötü şeyler gelmesin diyorsun.Potansiyelli genç ve +28 (gerçekten kaliteli) adamlarla karma bir galatasaray kmk.
Toulose 3-4 koysun üstüne Gol Kralını verelim!
Hem ayranım dökülmesin, hem başıma kötü şeyler gelmesin diyorsun.
O zaman Ünal Aysal come to Galatasray diyebilirmiyiz?
Kesmez beni daha çok dobçu istiyorumHagi gibi 1 adam vardı kmk. türk futboluna Emreyi vermiş bir adamdır.
aynı durumlar potansiyelli genç +28 karmasında tekrar olabilir.
Fakat gerçekten çok kalite isimler olmaları lzm.