Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayern münih bile belli basli topculara para ödemiyor, 1 sene bekletiyor öyle bedava aliyor. werner'i bile öyle alacaklar. bazen hemen aliyorlar bonservisle, onda da x oyuncunun kulübüne diyorlar vermezseniz bedava aliriz diye, sonra makul bir bonservise aliyorlar. biz daha 1 senesi kalmis süper lig topcularini bedava almayi akil edemiyoruz.

Kulüplerle aramız bozulmasın diyor Apo

d84dfc7656b.jpeg

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli: *
Brahimi'nin masraflarını karşılayabilmemiz mümkün değil. *
Ben Arfa'yı bilmiyorum. Bizim bir 10 numaramız var zaten. *
Habib Diallo ile ocak'ta ilgilendik ama çok pahalıydı.

Herkese cümleten iyi bayramlar :) Bayram sonrası ilk etapta (20 gün içinde) yapılacağını düşündüğüm transferler (tahminlerim):

-Babel
-Şener
-Altay
-Ozornwafor
-Banega

Özellikle Babel'in ekmeğini çok yeriz. Bazı kilit maçları açacak çilingir oyuncu eksikliği vardı. Sürekli Fegh ile olmayacaktı. Babel'in uzaktan şutları en az Fegh kadar iyidir. Akıllıdır, nerede durması gerektiğini, nasıl vurması gerektiğini bilir ve kuvvetlidir. Belli ki milli takımda da kalmak istiyor. O yüzden çok pozitifim bu transfere.

Banega da bence tam bir 8 gibi ama ofansif özelliği daha baskın diye düşünüyorum. Kendisini anlatmaya hacet yok, gayet teknik bir adam. Level atlarız, aradığımız adamdır kendisi. Bence bu iş de olacak.

Banega’nın gelişi Fernando’ya da yarar diye düşünüyorum.

Bizde Donk ve Ndiaye ile oynayınca 8 gibi oynamak zorunda kalıyor. Ama en iyi performansı süpürücü olduğunda.

Fiziksel açıdan iyi kamp görürse bu sezon geçen sezonun son haftalarında ki çıkışını sürdürür.

Bunun dışında Onyekuru umarım tekrar olur. Olmazsa Babel gelecek gibi.

Bizde Donk ve Ndiaye ile oynayınca 8 gibi oynamak zorunda kalıyor. Ama en iyi performansı süpürücü olduğunda.

Fiziksel açıdan iyi kamp görürse bu sezon geçen sezonun son haftalarında ki çıkışını sürdürür.

Otebo - Banega

offfff tam cl orta sahasi

Onyekuruyu sever misin kolpaycım

Andreas skov - robert skov
Bu isimlerden hangisi daha iyi?
skov tabiki.

Not:sivri zekamla hata yapma oranımı 0'a düşürdüm.

Gerceğe gelirsek Ronaldo mu? Messi mi? Sorusu gibi biri diğerinden daha forvete yakın oynuyor lig maclarına gore kıyaslarsak robert ama avrupayı işin içine sokarsak andreas bir adım öne çıkıyor.
Biri diğerinden daha genç, biri diğerinden daha maliyetli.

Kanat özellikleri lazim bize çalım atsın dersen Robert, haci ben gole odaklıyım topu ceza sahasına zaten aktarabiliyorum o cevrede sihirbaz lazım bana dersen Andreas.

Ben tercihimi robertten yana kullanırım daha komplike daha ihtiyacımız olan bir tarz

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli: *
Brahimi'nin masraflarını karşılayabilmemiz mümkün değil. *
Ben Arfa'yı bilmiyorum. Bizim bir 10 numaramız var zaten. *
Habib Diallo ile ocak'ta ilgilendik ama çok pahalıydı.
kendi oyuncusu icin 15 milyon haberleri ucuran adam habib dialloyu kaca almayi dusunuyordu acaba, sokaktaki 10 yaşinda çocuk bile dialloyu biliyor, bizim ulke insanida onlarla çalışan avrupalıda sark kurnazi anasini satayim

Hâlâ Banega diyen var ya bu oyuncu gündemimizde falan yok her çıkan habere inanamayın ya valla komik duruma düşüyorsunuz

Hâlâ Banega diyen var ya bu oyuncu gündemimizde falan yok her çıkan habere inanamayın ya valla komik duruma düşüyorsunuz

Ahlak sınırları içinde kalındığı sürece insanlar istedikleri oyuncunun gelip gelmeyeceğine inanabilir, istediklerini de geleceklerini düşünerek yorumlayabilir, bunda komik bir şey yok. Esas siz bu kadar emin konuşarak komik duruma düşüyorsunuz, o ayrı tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt