- 1 Haziran 2015
- 27.531
- 19.107
- 2.148
bu sezon ligde hayal kırıklığı yaşamıştık maalesef.
ama cl'de unutulmaz bir gruptan çıkma hikayesi ile hatırlayacağız o sezonu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayern münih bile belli basli topculara para ödemiyor, 1 sene bekletiyor öyle bedava aliyor. werner'i bile öyle alacaklar. bazen hemen aliyorlar bonservisle, onda da x oyuncunun kulübüne diyorlar vermezseniz bedava aliriz diye, sonra makul bir bonservise aliyorlar. biz daha 1 senesi kalmis süper lig topcularini bedava almayi akil edemiyoruz.
tüm yöneticiler bunun akrabasi falan cikiyor uzaktanKulüplerle aramız bozulmasın diyor Apo
Comolli yakinda Mata bombasini patlatacak bence
Banega’nın gelişi Fernando’ya da yarar diye düşünüyorum.
Bizde Donk ve Ndiaye ile oynayınca 8 gibi oynamak zorunda kalıyor. Ama en iyi performansı süpürücü olduğunda.
Fiziksel açıdan iyi kamp görürse bu sezon geçen sezonun son haftalarında ki çıkışını sürdürür.
Bunun dışında Onyekuru umarım tekrar olur. Olmazsa Babel gelecek gibi.
Banega’nın gelişi Fernando’ya da yarar diye düşünüyorum.
Bizde Donk ve Ndiaye ile oynayınca 8 gibi oynamak zorunda kalıyor. Ama en iyi performansı süpürücü olduğunda.
Fiziksel açıdan iyi kamp görürse bu sezon geçen sezonun son haftalarında ki çıkışını sürdürür.
Bunun dışında Onyekuru umarım tekrar olur. Olmazsa Babel gelecek gibi.
Onyekuruyu sever misin kolpaycım
skov tabiki.Andreas skov - robert skov
Bu isimlerden hangisi daha iyi?
kendi oyuncusu icin 15 milyon haberleri ucuran adam habib dialloyu kaca almayi dusunuyordu acaba, sokaktaki 10 yaşinda çocuk bile dialloyu biliyor, bizim ulke insanida onlarla çalışan avrupalıda sark kurnazi anasini satayimFenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli: *
Brahimi'nin masraflarını karşılayabilmemiz mümkün değil. *
Ben Arfa'yı bilmiyorum. Bizim bir 10 numaramız var zaten. *
Habib Diallo ile ocak'ta ilgilendik ama çok pahalıydı.
Hâlâ Banega diyen var ya bu oyuncu gündemimizde falan yok her çıkan habere inanamayın ya valla komik duruma düşüyorsunuz
İlginçHâlâ Banega diyen var ya bu oyuncu gündemimizde falan yok her çıkan habere inanamayın ya valla komik duruma düşüyorsunuz
Nasıl neden her tv de yada gazetede çıkan haber doğrumu sen al fotomaç oku tatmin olmak istiyosan hergün 3-4 yıldız
Hâlâ Banega diyen var ya bu oyuncu gündemimizde falan yok her çıkan habere inanamayın ya valla komik duruma düşüyorsunuz