Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernando
Mensah Banega

nasil olur?

Fernando yerine de ilk senesindeki Melo gibi bir adam bulmalıyız. Mensah yerine de ayağı biraz daha top yapan ama aynı zamanda yardırıp gitme özelliği olan bir adam daha bulup(misal iyi zamanındaki Kagawa gibi) tipik 10 numarasız 4-1-4-1 yapabiliriz.

———————DMC——————
Feg—-Banega——Kagawa—Babel
——————-Forvet——————-

Tekrarlıyorum Kagawa’yı oyuncu tipi olarak yazdım.

Bunlar kesin Diagne yi sattı yoksa bu kadar rahat transfer yapamazlar bonservisli oyuncuları

Vedat bizde iş yapar ama 3 milyondan fazla vermemeliyiz

Ha yerli statusunde oynamayacaksa almaya gerek yok

Muriqi ne ya. Sallayın abi yedek forvet mi yok sanki. Yolunacaklar yine,şu lig dışından transfer yapın yeter artık

Beyler mevcut sistemde yabanci sayiliyor muriq

Ama olurda 8+2 veya ne bileyim baska bir yabanci kurali gelirse ozaman muriq normalde yerli sayilir cunku Türk vatandasligi var

banega ile ılgili alp pehlivan birşeyler öğrenmiş ama soyleyemiyor gibi

Volkan Kılıç: “Galatasaray, Vedat Muriqi için 2.5 M€’luk teklifini 3M€ çıkardı. Vedat, kendisine yurtdışı ve yurtiçinden teklifler olduğunu ama kariyeri için en iyi tercihin Galatasaray olacağını söyledi. Bu transfer için bitti diyebiliriz. Hayırlı Olsun.”

Bi öğrenemediniz Fatih Terim’in basına oyuncu sızdırmayacağını. Yine ters köşe olacaksınız hepiniz :ROFLMAO:

Suan ki mevcut yabanci sisteminde oyuncunun oynadigi milli takima bakiliyor yabanci sayilmasi icin ama eski sistemde Türk vatandasligi yerli sayilmasi icin yeterliydi

Bu yuzden olur da yabanci kurali degisirse yerli sayilir muriq benim bildigim kadariyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt