Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
muriç için mevcut piyasada 3m dogru olur. eger daha çok para istiyorlar ise kalsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir senesi kalmis olan nagayi 2 milyona satmak istermisin karsim sen?1-2 Milyona geliyorsa gelsin 1 sene kontratı kalmış herife 4-5 bayılmaya lüzum yok.
Bir de yedek forvet hem de yabancı.
Ben beğenmiyorum demedim, daha as forvetimiz falan belli değilken yedeğine para harcamak saçma diyorum.
sent via GSC
Vizyon kokuyosun yineMuthis transfer. HO.
2-3 mio BonservisYalnız Muriqi klasik bir Apo transferi olur.
Rize başkanına 1000 defa teşekkür eder, Muriqi de Apo ya teşekkür babında 53 numarayı giyer.
Ama olan bize olur güzel bir kazık girer.
sent via GSC
2-3 mio Bonservis
500k-1m maas a yanlis birsey yapmayiz
Brahimi: Önceliğim Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek. (A Bola)
Evet eski sistem gelirse vedat yerli sayılacak o kesin, şuanki durumu merak ediyorum
Hala muriqinin cüzzi(!) bir fiyatla fenere gideceğini düşünüyorum rize deplasmanında dikkatimi çeken bir nokta statta fenerbahçe üniversitesi reklamlarının olmasıydı ne alaka? Bu reklam işinden ötürü fiyatı düşük gösterebilirler.
Sırf vedat, şener, jimmy falan alıyoruz diye yabancı kuralını değiştirmez bunlarSuanki durumu yabanci, Kosova milli takimini sectigi icin
Ama bir önemi yok bunun cunku sinir yok
Sinir gelirse yerli sayilacak olmasi avantaj
Rize stadında fbü reklamı olması garip gelmedi mi renktaşaslında bir iki hafta önceye kadar oyuncunun fenerli olduğu için fener'de oynamak istediğine dair haberler vardı ama birden değişti durum.
menajeri iyi çalışıyor belli ki. sırf bu sayede olduğundan daha önemli bir oyuncu gibi yansıtılmaya başlıyor oyuncu.
tabi kötü oyuncu değil ama ölüm kalım meselesine dönecek bir transfer macerasına gerek yok. emre'yi aldık sonrası malum![]()
Suanki durumu yabanci, Kosova milli takimini sectigi icin
Ama bir önemi yok bunun cunku sinir yok
Sinir gelirse yerli sayilacak olmasi avantaj